![]() | |
| | #1 (permalink) |
| - Üyelik Tarihi: 05/2002
|
"Ağaçlar" ana temalı bir site hazırlamaya karar verdik. Tümünü biz hazırlayabileceksek de, grup olarak hazırlamanın daha keyifli olacağını düşündük... Sitenin hangi bölümünde yer almak istediğinizi belirtirsiniz ona göre bir plan yapacağız. (tasarım, kod yazma, bilgi girme, özellikle fotoğraf çekme) Bulunduğunuz şehirde anıtsal ağaç grubuna giren ağaçlar olabilir. Ya da gerçekten güzel ağaçlar vardır. Aynı ağacın, aynı açılardan (bir kaç farklı açıdan), aynı uzaklıktan farklı mevsimlerle çekilmiş fotoğrafları çok iyi olabilir. Katılmak isteyenlere şimdiden teşekkürler :) Ceviz ağaçlarını görüntüleme işi zaten sizin :) |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
| Alıntı:
admin@gazetebogaz.com ertugrul_yildirim@hotmail.com | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
bu ara aldım bir dijital foto makinası deli gibi fotoğraf çekiyorum... neden olmasın değişik ağaç fotoğraflarıda çekebilirim
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Teşekkürler ![]() Bu arada sonradan farkettiğim ve yanlış anlamaya müsait bir bölümü düzelteyim.. Başlıkta kullandığım ifade, bu güvenilir bir proje olacaktır demek içindi.. Ben başladığım işi (ekip iyi ise) yarım bırakmam, bboz ise orman mühendisi... Yoksa bu site tüm emek harcayanların olacak... Ortaya birşeyler çıkmaya başlayınca özellikle fotoğraf konusunda daha çok gönüllü olacağını düşünüyorum.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Vildan ablacığım icq ve msn'de göremiyorum, benim mesajlar eskisi gibi gitmiyor sanırım sana, ayrıca wd'den öm attım baktın mı bilmiyorum burayada yazayım: Tasarım olarak bende bulunmak isterim, belki çok iyi birşey yapamayacak olsamda sizinle çalışmak güzel olacaktır, ayrıca Bursa'da bir sürü tarihi ağaç var mesela Tarihi İnkaya Çınar'ı vb... Bizim okulun yakınlarında ki bir köyde ise sanırım Dünya'nın yada Türkiye'nin en eski selvi ağacı var onlarıda fotoğraflayabilirim...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #8 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Eğer flash ile oyun yapabilecek olsaydım şu oyunu yapardım mesela ağaçlar var 1-2 tane kaçak oduncular gelip bir iki balta darbesi atıyor ve sonrası kovalambaç gibi birşeyler
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Ekip bu üyelerini bu adresten takip edebilirsiniz.. Yeni arkadaşlar eklendikçe güncellenecektir. http://www.wdyd.com/agacprojesi.htm |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |