![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Ankara
|
Merhaba, Eger kullanan varsa bilir, Fedora'nin sistem kurulumundan sonra CD'den paket guncellemeleri ile ilgili bir problemi vardi. RedHat'i beklemeden ben bir guncelleme release edeyim dedim.. Kodda kucuk bir degisiklik yaptim ve RPM'ini olusturdum. Surada:http://ata.cs.hun.edu.tr/~ersiner/dw...6-1.noarch.rpm rpm -Uvh --replacepkgs --replacefiles redhat-config-packages-1.2.6-1.noarch.rpm seklinde kurarsaniz sorun kalmaz. (Paket "3rd party" bile sayilmaz, olsa olsa "100th party" olur. Dolayisi ile sorumluluk kabul edilmez. )
__________________ UTF-8 kullanalım, kullanmayanları uyaralım. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ie Son Guncelleme Ve Flash Sorunu | Jayhoonova | Flash / Director / Swift 3D ... | 22 | 29/05/2006 10:39 |
| datagrid guncelleme | sineL | Visual Basic | 2 | 05/01/2005 12:03 |
| CevizKiran - Ceviz.NET guncelleme bildirgeci (Program) | ASA | Hayata Dair | 99 | 11/03/2004 16:50 |
| Http://www.Sevenler.Net Sitenize Chat Ekleyin / Sitemizde Reklaminizi Yapalim.. | Sevenler.Net | Site Yorum | 0 | 04/03/2004 00:04 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |