![]() | |
| | #1 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
cözmeye calısın.. puzzel niyetine ![]() ub is rf le i em as j oc k ok al y ım oc uz ul oy r gu ar ts gı nı ci ni as og !l ): //bosluk ları temizledim daha iyi oldu simdi
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net Enson 12/11/2003 14:03 tarihinde IcenGuard tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
nadnub lezug ahad ama , detpyrcne liyed roz koc
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net Enson 12/11/2003 13:03 tarihinde IcenGuard tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Monster is Live Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Yemez.
|
Hmmm... Şifreli bi şeyler olduğunu anlamıştım ama... Yani bir programla falan mı bu hale getirdin yoksa "şunu bir tersten yazayım" gibi bi şey mi oldu?... Not : Encrypter'ı bilinmeyen şifreli bir metni çözmek gerçekten uğraş gerektiren bir iş... Bi deneyelim... Bu da Not : Sen de bunu dene --> http://free.7host02.com/xcrypt/denyocoder.asp Uzun şifre üretiyor... Biraz uğraştırır ama çözülmeyecek gibi de değil...
__________________ Uyan Berlin, ben eve döndüm... Enson 12/11/2003 13:22 tarihinde fixman tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
İşlemci olarak insan beyni kullandım, hızlı kripto edilip tekrar cozule bilen birsey ler dusunuyordu bu geldi aklıma, 2. msj dan biraz daha zor sadece..
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ![]() seninkine bi goz attım, aksam eve geldiğimde deniyecegim.
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Bunu makul bir surede cozen var mı? PHP Kodu: ![]() Belki giriste logaritmalı birseyler yaptın, 31 de degisken 1 in altına dusuyor bla blaa.... PHP Kodu: PHP Kodu: ![]() ama girilen text nekadar buyurse 1212 323232 sayıların tekrarlanma olasılıgı artıyor hatta hepsi aynı harften olusmus bir yazının kac harften olustugu tahmin edilebiliniyor.. duzeni bozan sayılar ipucu olabilir eger devam etmek isteyen varsa. Valla ben pes ediyorum, cozmek icin cok fazla enerji gerektirir, gerisini dolar+KDV ile yaparım
| | |
| | #10 (permalink) |
| Monster is Live Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Yemez.
|
Neyse sıkma canını... Daha önce de kimse uğraşmak istemedi zati... Eğer bu konuda hevesliysen ben senin hazırlayacağın şifreleme algoritmalarını bekliyorum dört gözle... Sevgi...
__________________ Uyan Berlin, ben eve döndüm... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |