![]() | |
| | #2 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
|
Anakart alacaksan Albatron'u tavsiye ederim. 7-8 aydir kullaniyorum, henuz hicbir sorunla karsilasmadim. Overclocking ise oldukca kolay. Ayrica ASUS gibi diger markalar ile arasinda en az 15-20 $'lik fark oluyor. www.albatron.com.tw DR.Pro ile her zaman teknik yardim veriyorlar. Onboard LAN var bendeki anakartta. Fakat, linux icin driveri yoktu. Adamlara mail attiktan 1 hafta sonra Linux icin driver'ini kendileri yazip yollamislar. Hemde kaynak kodu ile birlikte gonderdiler. Ancak TR'de teknik destek konusunda ne durumdalar bilmiyorum...
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: Ankara
|
Celeron 2.6 yerine P4 1800 alsanız daha iyi olur. 845GE çipsetli anakart yerine 865PE çipsetli bir anakart ve bir tane 512MB RAM yerine iki tane 128MB DDR ram alırsanız çok daha iyi etmiş olursunuz. P4 1800 865PE çipsetli bir anakart 2x128MB DDR şeklinde bir sistem Celeron 2.6 845GE çipsetli anakart 512MB DDR şeklinde bir sistemden daha iyi ve mantıklı olur.
__________________ Dağ ne kadar yüksek olursa olsun, yol onun üzerinden geçer |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Bu konunun açılması acayip iyi olmuş.Bir arkadaşıma i865 chipsetli MSI Neo 2 anakart üzerinde HyperThreading 800 Mhz FSB P4 2.6 , 2 x 256 Dual DDR , Seagate SATA 80 GB konfigürasyon topladık .Makineyi açtık bismillah .İki işlemci görmüyor ! Allah Allah bunda bir yanlışlık var . İşlemci HT değil mi yoksa ? Hemen bir telefon açtık .Meğer BIOS 'dan Enable etmek gerekiyormuş .BIOS 'a girince bu kez SATA kayboldu .Ara ki bulasın.Neyse ki bulduk ve birkaç SiSoft testinden hep birinci çıktı .Maşallah diyelim.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Gigabyte 'çılar alınmasın ama Titan serisinden beri bu markaya olan kinim gün geçtikçe büyüyor . Üç-dört makinede aynı problemler olabilir mi yahu ? Yok güç gider gelir yok PCI 'lar uyum sağlamaz .Nedir bu çektiğim Gigabyte 'tan . ki benim anakart da Gigabyte...
Enson 11/11/2003 23:57 tarihinde muharrem_tac tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
|
Bence Tavsiyem AMD .
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
AMD mi ??? Aman öyle bir hata yapayım demeyin . Birsürü donanım testinde en iyi yerlerde görünüyor ama benim acı tecrübelerim ve eminim pek çok donanımcı arkadaşımın da acı tecrübeleri bu işlemcinin biraz daha çalışması yönündedir . On dakikalık avi , mpeg 'e dönmez mi ? Dönmüyor işte . Benim dandik P3 1133 mhz ile hem mp3 dinleyip hem encode yaptığım avi 'lerde AMD kasılıp kalıyor . Biraz kasıldı mı da kilitlenip kalıyor . Aman Via C3 alın onu almayın .
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
|
@muherrem_tac Belki yeri burası değil fakat birkaç şey söylemek istiyorum. AMD'yi kesinlikl tavsiye ederim. Hem çok daha ucuz hem de intelin muadil işlemcilerinden neredeyse hızlı. AMD bir sürü donanım testinde de Inteli geçemiyor. Fakat benim ve hem iş hem de arkadaş çevremde olan kişilerin tecrübeleri sonucunda kesinlikle AMD kullanmanızı tavsiye ediyorum. Athlon2800+ işlemcili bir makinada her gün yaklaşık 10 saat boyunca yüklü imaj dosyaları işliyorum (1 MB ile 1 GB arası) ve aynı anda MP3 dinliyorum, hatta video izliyorum... Bir arkadaşım sürekli 3d modellem ve render yapıyor, diğerleri de aynı şekilde evlerinde ve işlerinde AMD kullanıyrlar. Hiç bir problemle karşılaştıklarını da görmedim. Bir tek şey daha söyleyeceğim. Ben Athlon2800+ ile değil intel, çift işlemcili, 1 gb ramli MAC G4'e kafa tutuyorum.
__________________ www.corelturk.blogspot.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |