![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002
|
arkadaslar acilen notebook almayi dushunuyorum alternatifler 1. IBM Thinkpad R40 2722 5MG Centrino 1.3 (1450$) 2. Dell Inspiron 5100 (1180$ + KDV) sizin tavsiye edeceginiz bir modelde olabilir ben pili uzun giden (yolculuk) mumkunse hafif ve Windows 2000 Server + FreeBSD 5.1 kurabilecegim birseyler istiyorum lutfen bana tavsiyede bulunun, deneyimlerinize ihtiyacim var, bu modeller hakkinda neler dusunuyorsunuz... o kadar para bayilip iyi birseyler almak istiyorum... Enson 07/11/2003 15:10 tarihinde p4r4h4t tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Ayıp ediyosun parahat ben sana Dell vereyim ikinci el 750 dolar kdv'siz PIII 600 Yok kendim için bir şey istiyorsam namerdim amaç senin işin hallolsun ![]() Neyse ilgilenirsen notebook bende Bu arada seçim yapmak zorunda kalırsan Dell almanı tavsiye ederim çünkü piyasada bir hayli servisi var. Hatta biz yetkili satıcısıyız. Ama freeBsd olayına gelince ne derece parçalasrın driverları destekleniyor bilemem, IBM'de büyük ihtimal ile destekleniyor çünkü Ibm linux ortağı biliyorsun.
Enson 09/11/2003 00:11 tarihinde omerosmanoglu tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Windows 200 server çalışıyor ama FreeBsd çalışırmı bilmiyorum, Pili 2,5 saat dayanıyor mp3 çalar vaziyette çalışmadığın zaman askıya alırsan falan daha uzun sürer tahminim hangi şehirdesin.?notebook'u göstereyim sana kameram yok istersen kamera bulup fotoğraflarını göndereyim istersen buluşup notebook'u sana göstereyim. http://forum.ceviz.net/showthread.php?s=&threadid=6176 (Satılık notebook Dell Latitude CPx)
Enson 09/11/2003 00:23 tarihinde omerosmanoglu tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Ok.yine elde kaldı.
| | #8 (permalink) |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
|
dell'i bilmem fakat IBM fiyat / performans olarak geride kalıyor. Bir de Asus'un notebooklarına bakmanı tavsiye ederim.
__________________ www.corelturk.blogspot.com |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
|
Bir arkadaşım satıyor sürekli. Çok memnun. Aynı zamanda hesaplı. Teknik detay ve fiyatları buradan öğrenebilirsin. http://www.bogazici.com.tr/group.asp?Ref=7888
__________________ www.corelturk.blogspot.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |