![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2008
| Numara Taşınabilirliği Kasım'da başlıyor. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ![]() Benim gibi bu konuyla ilgilenenlere bilgi vermek istedim. Malum 3 operatörde testlerini sürdürüyormuş. Geçtiğimiz haftalarda da ilk numarayı kendi aralarında başarıyla taşıdılar. Numarasını taşımak isteyenler ise 5 aşamalı bir süreçtn geçecekler. İşte aşamalar: 1. Abone, kimliğiyle birlikte bir numarasını taşıyacağı operatörün Yetkili Satıcısı'na gelir, 2. Yetkili Satıcı’da, Numara Taşıma Başvuru Formu ve Abonelik Sözleşmesi'ni dolduran aboneye, numarasını değiştirmeden kullanacağı yeni SIM kartı verilir, 3. Abonenin numarasını taşıma talebi diğer operatöre iletilir, 4. Diğer operatörün, kimlik bilgilerini kontrol edip taşınma onayını vermesinin ardından, aboneye yeni operatöründen hizmet almaya başlayacağı zaman SMS ile bildirilir, 5. Belirtilen tarih ve saatte abone yeni SIM kartını cep telefonuna takarak hizmet almaya başlar. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
geçiş işlemi uzun sürüp işkenceye dönüşmediği sürece gsm operatör değişikliğinin tüketicilerin yararına olacağı kanısındayım. iyi çalışmalar..
__________________ Umut Utku Yardımcı. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| M Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Aruz
|
Aramak istediğim numarayı aynı operatör sanıp uzun süre konuşunca operatör servisleri kazanacak. Kim nereden bilebilir ki numaranın aynı operatörde mi farklı operatörde mi olduğunu? Hoşuma gitmedi. Yeni numarayı sağa sola bildirme derdinden kurtarsa da daha masraflı olacak.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |