![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2005
|
arkadaşlar windows plesk reseller kullanıyorum ikitane domainim var birinc.co m dns leri hostingteki dnslere yönlendirmiş ve siteyi ordan açabiliyorum hostingimde birinci.co m adında yerim var sitede oraya kurulu şimdi ben ikinci domainime ikincidomain.co m dnslerini hostiinge yönlendirirsem hostingte bu domain içindemi yeni bi alan daha oluşturup siteyi orayadamı kuracam birincidomain.com için ayrılan hosting kısmında bi ayar yokmu arakdaşlar ikincidomainden orası direk açılsın add domain var ama ora nedir tam olarak bilmiuorum hiiç yapmadığım için yanlış bişey yapmıyım bi anlatırsanız sevinirim tşkrler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Spam Sorunları ve Hotmail Spf kaydı | merakli | ASP | 7 | 22/08/2008 07:44 |
| kopya koruma | DotNetKid | Ağ / Güvenlik | 24 | 28/07/2008 05:56 |
| bir toplistin anatomisi ve net hikâyem... | mustafa | PHP | 19 | 03/12/2005 01:27 |
| Zaman hayattır | Sahin | Hayata Dair | 8 | 01/12/2005 03:29 |
| İntikam | Sahin | Hayata Dair | 22 | 09/05/2004 10:17 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |