![]() | |
| | #1 (permalink) | |||
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
250ytl sayip satin aldigim buro koltugunda ilk gunden beri alt kismi salaniyordu bir vidalik isi vardir diye önemsemedim. 1 ay kadar sonra inceledigimde parcalarin benim tamir edemiyecegim sekilde yanlis monta edilgini fark ettim. ayar koluda salaniyordu. satin aldigim dukkani aradim ve yardimlarin rica eddim. sorunlu kismin resmini cekmemi ve maile atmami istediler gerek resim gerek hareketli olarak video ile sornu anlattim. üretici firmanin kullanim hatasi seklinde cevap döndugunu söylediler. bende uretici firmanda kimle muhabat salar onlarla olan yazismalarini ve kisinin iletisim bilgilerin iistedim ve bu durumu onlara tam 3 defa hatirlattim bana cevap donmediler. bende hatirlatma maili yazmaktan biktigimi kendilerine iletim bundan sonra hatirlatma mailerini serverimin atacagini kendilerinil ilettim ve söyel hos bir script yazdim Alıntı:
2. script Alıntı:
Alıntı:
random gmail yahoo useri ureterek onlarin satis calisanlarina mail atan script yazip /etc/cron.hourly atttim... neden saticilarimiz satiklari urunlerinin garantisine saygi göstermezler. neden benim onlara cocuk gibi eziyet etmeme mely etirirler beni.. simdilik sadece 2 farkli serverden fiseklerniyor bu mailer farkli serverler arayisi icindeyim
__________________ ispartakule toki | |||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: /root/
|
sanayi odalarında müşteri haklarını korumak için masalar var. Firmanın ciğerini söküyorlar. Ben umursamadan, ciddiye almadan ısrarlara dayanamayarak gittim. Perşembe günüydü; ptesi 2 avukatla beraber mefruşat mağazasına üşenmeyip gitmiş oda başkanı, önce benim haklarımı, sonrada yapabileceklerini anlatmışlar. Salı gününe perdeli, pazar gününe de evli girdim ![]() herşeyi script olarak düşünmemek gerek ![]() (evli olmamın şikayetle ilgisi yoktur )
|
| | |
| | #4 (permalink) |
|
ya bana cok uzaklar karsida bu firma gidip gelebilecegim bri yer degil zaten koltuguda onlar getirdi ugrasmaya gayretim olsa gider dukkanlarina duzerdim .... lafkalrimi simdilik bunalim piskolojisine sokma niyetim var merakli arkadaslar scriptleri serverlerinde calistirabilir telif hakki talep etmem ![]() buraya mesaj atsinlar sorun cözülünce durdurun derim scripleri buda sanal alemin cözüm yönemi olsun :P
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #6 (permalink) |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
|
Zaaalim! ... Senin Allah'in yok mu?
__________________ Operating System : Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex Desktop : GNOME Programming Language : Java Development Tool : Eclipse Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Fikir gayet güzel. Sen zalim değilsin çünkü zalim olsan ancak kendini yakabilirsin. ![]() Daha fazla şey yazabilirdim ancak bu kez de bazı vatandaşlar siyasi propaganda yapıyorsun diyebilirler. O yüzden kısa ve öz olarak zalimlerin eline düşmüşsün.
__________________ http://www.ozguruniversite.org/ Karanlıkta bir kıvılcım ol.Sen ben hepimiz bir kıvılcım olduğumuzda,aydınlanacaktır o karanlık. |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
iyi daha kompeks algoritmalarinizi ve band genisligi bakimindan takviyelerinizi bekliyorum
| | |
| | #9 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
"Mail bombardımanı" ha? Ben burada takdir edilecek bir zerre dahi göremiyorum nedense. Ki yakın zamanda cevize de benzeri mantıkta bir saldırı gerçekleşmişti. O zaman söylediklerimi yine söyleyeyim mi? Hak bu şekilde aranmaz. İnsanları durmadan mail ile taciz etmenin aslında telefon ile taciz etmekten farkının olmaması gerekir ki, mail telefon gibi birincil iletişim metodudur kimileri için. Yasaların GERİLİĞİ, bizim internet üzerinde bir nevi gücü yetenin gücü yetene saldırabildiği, bir punduna getirebilenin diğerini susturabildiği ORMAN KANUNU benzeri bir yapılanmada durmamızı sağlayabiliyor. "Sonuca ulaşmak için her yol denenebilir" diyenler ancak fanatiklerdir. Fanatikler terör örgütleri için mükemmel birer malzemedir. Bu yapılan etik değildir. Savaşın bir onuru olmalıdır. ----------------------------------------------------------------------------- hmustak ın belirttiği yol, çok çok daha mantıklı geldi. Gelelim öteki tarafa yani seni haklı gördüğüm noktalara... Ne yazık ki internet üzerinden yazışma ve mail kullanımı büyüklü küçüklü çoğu firma tarafından sallanmıyor pek. Sırasıyla en etkili sonucu önce yüz-yüze görüşme, sonra telefon ve sonra (belki) mail ile alabilirsin. Biz bir sitemizi internet üzerinden satış yapabilir hale getirmek üzere logosuna ve genel site görünümüne yeşil tonların hakim olduğu bir banka (ismini vermedim değil mi şimdi) telefon ile bize gereken bilgiyi verebilirken attığımız maile yanıt verme zahmetine girmedi. Ki internet bankacılığında iyi bir banka olduğu izlenimi veren bir banka bu. Maile yanıt vermiyor var sen düşün gerisini maille ne kadar sonuç alınabiliyor. Türkiye de kaç kişi sence gelen maillere yanıt yazmaya kendini zorunlu hissediyor? Ve özellikle her gün standart bir şekilde yüzlerce gelen bir mailin hangi birine cevap verilsin ve verilen cevabın dikkate alınacağından (cevap verme niyetinde olunsa bile) nasıl emin olunsun? |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
anov@kesinlikle haklisin ilgili sirket bana enson cevap olarak üretici firma ile olan yasimalarinda benim yoladigim resimlerden yolacikarak ürünün yanliş kullanim sonucnu buzuldugnu yazdilar bende onlara üretici firmanin muhatab sahsinin bilgilerini ve şirketle olan yazismalarini bana forward etmelerini istedim bana cevap yolamadilar. 3 defa hatirlatma maili attim ya kardesim bu sirket sirridir seninle paylasamayiz dahi demediler ben kimseyi taciz etmiyorum sadece hatirlatma mailerimi otomatige bagladim o kadar ve bu durumu onlara yazılı olarak bildirdim. bundan sonra size hatırlatma mailerimi serverlerim aticak dedim. ben masumum hakim bey. Adamlar soruma cevap dönsün raziyim adresim ve telefonum onlarda var hatta kapı adresim dahi kimseden bir korkum ve yaptigim bir yanlis yok var mi?
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| spam mail , tüketici hakları |
| Seçenekler | |
| |