![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2008
|
Merhaba, Ben Kaan DÜZEL. 1973 doğumluyum. 1991 den beri bilgisayar sektöründeyim. 1995 ten beri profesyonel olarak programlama sektöründeyim. Amerika ve İngiltere' de master dereceleri aldım ve sertifikalar diplomalar aldım. MCSE ve MCPD sertifikalarım var. 2 yıl Microsoft' ta 2 yıl IBM' de ve 3,5 yıl Similasyon ve oyun firmadında çalıştım. Ve yazılım firmalarında çalıştım. Sayısız veritabanı programlarına imza attım. Böyle güzel bir forumun olduğunu fark ettim. Asıl konuya girecek olursak. Oyun grubu kurmak ve basitten zora doğru 3D oyunlar hazırlamak istiyorum. Oyun motoru yazım ekibi yazılım gelitirme uzmanları grafikerler tester lar senaristler Genel sorumlular gibi düzeylerde bu grubu kurmak istiyorum. PROJE LİDERİ Kaan Düzel Genel Sorumlular _________ _________ _________ Yazılım Geliştiriciler _________ _________ _________ Grafikerler _________ _________ _________ Testerlar _________ _________ _________ Senaristler _________ _________ _________ Web Destek Bölümü _________ _________ _________ KATILMAK İSTEYEN AŞAĞIDA BELİRTSİN. Enson 25/08/2008 12:36 tarihinde Raiden tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008 Yer: Kırklareli
|
oyun programlama dan anlamam ama belki web destek yada testerlık yapabilirm
__________________ http://www.kirklareli.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
| Önemli Bilgi Nickiniz (isim soyisminiz) donanım haberde üyeliğiniz durdurulmuş ve iptal edilmiş, bu kadar çok bilgiye donanıma sahip olan bir insan nasıl bir hata yaparda donanım haberden uzaklaştırılabilir çok merak ediyorum ? İlk bu mesajı okurken sizinle çalışma isteğindeydim ancak sizi google tanımıyor. Bunun yanı sıra, donanımhaberden banlanmışsınız. Yıllardır programlama ile uğraşan bir insan nasıl olurda bunca yıldır ceviz'in adını duymamıştır ? Size ve projelerinize hiç olumlu yaklaşmıyorum, yaklaşanlarında sizin hakkınızda gerçekten detaylı araştırma yapmasını önereceğim, çünkü microsoft sertifikasyon programlarını başarıyla katılan katılımcıların aşağıda imzamdaki link gibi bir sayfası oluşturulur, bunca yıldır programcısınız ama kendiniz hakkında hiç bir referans kanalı vermiyorsunuz, belki veremiyorsunuz. Tabi bu arada donanımhaber'de adınız dolandırıcıya çıkmış, forumlarda hakkınızda yapılan hiç bir olumlu mesaj göremedim. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
| Alıntı:
![]() (*$ahsim icin konu$uyorum, sözüm meclisten di$ari , saydigi kadar tecrübesi olan birinin yaninda kendimi tanimlayacak ba$ka sifat bulamadim, dogruysa eger!)
__________________ Operating System : Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex Desktop : GNOME Programming Language : Java Development Tool : Eclipse Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2006
|
tebrikler sam_orpheus +1
__________________ www.egitizm.info |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |