Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Genel Konular > Beyin Fırtınası

LinkBack Seçenekler
Eski 25/08/2008, 11:04   #1 (permalink)
Üye

Ampul Oyun Programlama Acİl

Merhaba,

Ben Kaan DÜZEL. 1973 doğumluyum. 1991 den beri bilgisayar sektöründeyim. 1995 ten beri profesyonel olarak programlama sektöründeyim. Amerika ve İngiltere' de master dereceleri aldım ve sertifikalar diplomalar aldım. MCSE ve MCPD sertifikalarım var. 2 yıl Microsoft' ta 2 yıl IBM' de ve 3,5 yıl Similasyon ve oyun firmadında çalıştım. Ve yazılım firmalarında çalıştım. Sayısız veritabanı programlarına imza attım. Böyle güzel bir forumun olduğunu fark ettim. Asıl konuya girecek olursak. Oyun grubu kurmak ve basitten zora doğru 3D oyunlar hazırlamak istiyorum. Oyun motoru yazım ekibi yazılım gelitirme uzmanları grafikerler tester lar senaristler Genel sorumlular gibi düzeylerde bu grubu kurmak istiyorum.
PROJE LİDERİ
Kaan Düzel

Genel Sorumlular
_________
_________
_________

Yazılım Geliştiriciler
_________
_________
_________

Grafikerler
_________
_________
_________

Testerlar
_________
_________

_________

Senaristler
_________
_________
_________

Web Destek Bölümü
_________
_________
_________

KATILMAK İSTEYEN AŞAĞIDA BELİRTSİN.

Enson 25/08/2008 12:36 tarihinde Raiden tarafından düzenlenmiştir..
Donanimhaber hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 25/08/2008, 12:01   #2 (permalink)
Üye

Katılalım bakalım
Eski 25/08/2008, 12:30   #3 (permalink)
Üye

morphine39 Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Kırklareli

oyun programlama dan anlamam ama belki web destek yada testerlık yapabilirm
Eski 25/08/2008, 12:48   #4 (permalink)
tam 35

Yer: izmir

akyor35 @ web destek

mig mig
akyor35 hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 25/08/2008, 12:59   #5 (permalink)
Systematic Error !

Yer: localhost

Oyun motoru yazmaya ömür yetmez , ama hazır grafik motorlarından birini kullanabilirsiniz .
Örneğin Ogre3D açık kaynak kodlu grafik motoru , en iyi grafik motorlarından biri kabul ediliyor .
printf hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 25/08/2008, 14:16   #6 (permalink)
Aşık Üye

ersin ölmez Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Istanbul

Önemli Bilgi

Nickiniz (isim soyisminiz) donanım haberde üyeliğiniz durdurulmuş ve iptal edilmiş,
bu kadar çok bilgiye donanıma sahip olan bir insan nasıl bir hata yaparda donanım haberden uzaklaştırılabilir çok merak ediyorum ?

İlk bu mesajı okurken sizinle çalışma isteğindeydim ancak sizi google tanımıyor.
Bunun yanı sıra, donanımhaberden banlanmışsınız.

Yıllardır programlama ile uğraşan bir insan nasıl olurda bunca yıldır ceviz'in adını duymamıştır ?

Size ve projelerinize hiç olumlu yaklaşmıyorum, yaklaşanlarında sizin hakkınızda gerçekten detaylı araştırma yapmasını önereceğim, çünkü microsoft sertifikasyon programlarını başarıyla katılan katılımcıların aşağıda imzamdaki link gibi bir sayfası oluşturulur, bunca yıldır programcısınız ama kendiniz hakkında hiç bir referans kanalı vermiyorsunuz, belki veremiyorsunuz.

Tabi bu arada donanımhaber'de adınız dolandırıcıya çıkmış, forumlarda hakkınızda yapılan hiç bir olumlu mesaj göremedim.
Eski 25/08/2008, 15:42   #7 (permalink)
The Shawshank Redemption

Coldplay Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Sufi's deepest dreams...

Alıntı:
Sam Orpheus, mesajından alıntı: Mesajı Gör
Önemli Bilgi

Nickiniz (isim soyisminiz) donanım haberde üyeliğiniz durdurulmuş ve iptal edilmiş,
bu kadar çok bilgiye donanıma sahip olan bir insan nasıl bir hata yaparda donanım haberden uzaklaştırılabilir çok merak ediyorum ?

İlk bu mesajı okurken sizinle çalışma isteğindeydim ancak sizi google tanımıyor.
Bunun yanı sıra, donanımhaberden banlanmışsınız.

Yıllardır programlama ile uğraşan bir insan nasıl olurda bunca yıldır ceviz'in adını duymamıştır ?

Size ve projelerinize hiç olumlu yaklaşmıyorum, yaklaşanlarında sizin hakkınızda gerçekten detaylı araştırma yapmasını önereceğim, çünkü microsoft sertifikasyon programlarını başarıyla katılan katılımcıların aşağıda imzamdaki link gibi bir sayfası oluşturulur, bunca yıldır programcısınız ama kendiniz hakkında hiç bir referans kanalı vermiyorsunuz, belki veremiyorsunuz.

Tabi bu arada donanımhaber'de adınız dolandırıcıya çıkmış, forumlarda hakkınızda yapılan hiç bir olumlu mesaj göremedim.
Bravo arkada$im, hemen baliklama atlamami$sin, ara$tirip bakmi$sin. Bence de bu i$te bir bit yenigi var. Böyle uzun soluklu bir proje icin acil ba$ligi kullanmasi da garip bence, sanki iki günde oyun programlanirmi$ gibi. Hem onca tecrübesi olan insan burada bizim gibi capulculardan* takim yapmak istemez yani degil mi?

(*$ahsim icin konu$uyorum, sözüm meclisten di$ari, saydigi kadar tecrübesi olan birinin yaninda kendimi tanimlayacak ba$ka sifat bulamadim, dogruysa eger!)
Development Tool : Eclipse
Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP
Coldplay hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 25/08/2008, 15:53   #8 (permalink)
Üye

theapeiron Adlı Üyenin Profil Grafiği

tebrikler sam_orpheus +1
Eski 29/08/2008, 18:24   #9 (permalink)
tam 35

Yer: izmir

şuan dumur oldum =)) mod arkadaşlardan biri tepedeki mesajımı silerlerse sevinirim

mig mig
akyor35 hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı