![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: İnternet
|
Arkadaşlar yıllardır webhosting ile uğraşıyorum. Bu işe yoğunlaşmadığım için çok sayıda web sitesine sahip değilim ama elimdekiler bile beni bezdirmiş durumda. Geçen aylarda bir reseller paneli aldım (Kar Bilişim kb.com.tr) ama çoook pişman oldum. Habersiz server değişikliği yapmışlar, biz eski serverdan 15 gün devam etmişiz yedekler hep eski olmuş falan filan. Neticede site 3 gün çalışmadı. Şimdi Sql problemi var site 500 hatası veriyor :P Hostcini.com da 2 tane resellerim var biri çanavar biri sürekli kesinti yaşıyor şans mı ne bilmiyorum. Ben derdimi dökmek istemiyorm çünkü başka firmalarla da sizlerin benzer problemleriniz olduğuna gayet eminim. Sizden reklam yapmadan tarafsızca kaliteli hosting firmaları hakkınızdaki görüşlerinizi bekliyorum.
__________________ En büyük zafer hiç düşmemek değil, her düşüşte kalkabilmektir. |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Ben çok dertliyim de bakmayın. Şu anda benim için çok kritik 3 site var. İkisi parça kontör yükleme sitesi, diğeri bir firmanın servis takip otomasyonu (webden çalışıyor). Bu yüzden benim hosting reseller, ASP ve MsSql olmalı. Yurt dışı beni korkutuyor, çünkü yabancı dil diyolağa girecek kadar iyi değil ayrıca yurt dışı omurgası yavaş çalışıyor. Siteler fazla değil 2 dk kapansın telefon yağıyor. Ama şuanda problemli ve acilen çözmem gerekiyor.
__________________ En büyük zafer hiç düşmemek değil, her düşüşte kalkabilmektir. Enson 24/08/2008 15:54 tarihinde noname32 tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: Ekleme |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Dediğim gibi hostcininde 2 adet resellerim var biri 3 fıllık falan tık demedi ama diğeri sürekli kesiliyor, kritik anlarda falan gidiyor. İstatistiği görmeniz için aşagıda link veriyorum. Yalnız dikkat edin bu firma siteyi 60 dk bir geziyor. http://www.siteuptime.com/statistics...&&UserId=78621 VT gerçekten çok pahalıymış onun yerine doruk.net ten alırım daha iyi bence. En azından Doruk internet servis sağlayıcısı.
__________________ En büyük zafer hiç düşmemek değil, her düşüşte kalkabilmektir. Enson 24/08/2008 20:46 tarihinde ersin ölmez tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: birleştirme,yallah. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
Hostcini'nin sanırım bir network ü sorunlu telekomdan kaynaklı olarak. Benim de bir arkadaş sorun yaşadığını söylüyor. Geçen gün zaten kesinti vardı, bakıma aldılar. netone'ye bak o zaman bir de Enson 24/08/2008 20:46 tarihinde ersin ölmez tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: birleştirme,yallah. |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Az önce aradım ve birileri telefona baktı. Çok mutlu oldum açıkcası. Reseller hizmeti yok VPS öneriyor 159 YTL+KDV aylık. Bense bu siteleri yıllık 200 YTL'den barındırıyorum. Offf offff Ama rh den Hüseyin beyin teklifi çok süperdi. 300 GB alan 2Mbit sadece bana özel bantgenişliği limitsiz, domain limitsiz, limitsiz oğlu limitsiz..
__________________ En büyük zafer hiç düşmemek değil, her düşüşte kalkabilmektir. Enson 24/08/2008 20:46 tarihinde ersin ölmez tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: birleştirme,yallah. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |