![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2006
|
Projem şuan online oyunlardan biraz farklı. Projeme ortak kişiler arıyorum. Değişik fikri olan kişilerde ortak olabilir. php konusunda kendime güvenirim. Tasarım konusunda çok iyi değilimdir o yüzden tasarımdan anlayan arkadaşlar ortaklık içim mesaj atarlarsa sevinirim. Projede çekirdek ve güvenlikle uğraşmamak için bir cms sistem alıp onun çekirdeği üzerine modüller yazarak kısa zamanda oyunu bitirmeyi hedefliyorum. Belki siteyi satarım onu da bilmiyorum. Bu aralar boş vaktim çok olduğu için bu gibi şeylerle uğraşmak istiyorum. Eğer düzgün projeleriniz varsa iletişime geçip ortak olabilirsiniz. İyi günler iyi çalışmalar.
__________________ www.egitizm.info |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Çok Kızgın Çok! Üyelik Tarihi: 10/2005
|
proje hakkın detaylı bilgi vermen gerekiyor. - Proje hangi aşamada - Tam olarak konusu ne? - Nasıl birlikte çalışılacak? (mesela nerde oturuyorsun) - Kişiler ücretli mi çalışacak? (ortak diyorsun ama kimse bir karşılığı olmayan ya da en azından karşılığı belli olmayan bi projeye ortak olmaz. olan kişilerde profesyonel değildir) Bunlar ilk olarak aklıma gelenler. |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Proje başlangı aşamasında Borsa üzerine kurulu bir oyun Ortaklık konusuna gelince kodlama tasarım ve reklam yapacak kişiler lazım hepimiz bir ekip oluşturup gelir olursa paylaşacağız. Giderler bana aittir. Başka sorularınız olursa buyrun.
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Evet
| | |
| | #7 (permalink) |
|
şirketleşmek zaten 100 veya 1500 ytl civarında değil mi o kadar maddiyatım olsa elle yazdırırım biraz daha üstüne koyarak ![]() haksızsam düzeltiniz lütfen.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
1500 2500'den bahsetmiyoruz, kurumsallaşmaktan bahsediyoruz. Projeniz sağlam ise belli bir kaynağınız olacak. "1 elma aldım parlattım parlattım sattım, onun parasıyla 2 elma aldım parlattım parlattım sattım, onun parasıyla 4 elma aldım, dedem öldü miras kaldı." Veya başka bir versiyonu için; "1 elma aldım parlattım parlattım sattım, onun parasıyla 2 elma aldım parlattım parlattım sattım, onun parasıyla 4 elma aldım, 100.000$ yardım yaptı adamın biri." Bu işler böyledir, parasız olmaz; Youtube, Google; basit garajlarda kurulmadı size anlatılan hikayelerin tersine. Youtube'nin garajı 1,5 milyon dolarlık bir garajdı ilk başladığında, Google de öyle.
__________________ Kişisel |
| | |
| | #10 (permalink) |
| php , vb6 Üyelik Tarihi: 08/2008
|
kardeş ben destek verip her türlü yardıma hazırım ama tutacağını pek sanmıyorum meselaa benim de bir sürü oyun ile ilgili projem var meselaa bir tane ülke simulasyonu gibi bişi yapabiliriz ki ben her türlü yardım ederim ama bilmiyorum oyunun tutması en önemli olan :S hangi kitlkeye hitap edeceğini iyi bilmelisin ve tek başına başaramazsın eğer dersen gel beraber ülke simulasyonu gibi bir oyun yazalım tmm derim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |