![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2007
|
benim Plesk 8.1.1 panelli vps im var, sorunun siteye başka bir sürü domainden aynen ulaşılması, sanki ben o domainleri domain alias olarak eklemişim gibi. benim siteme yönlenen domailerin whois ine baktığımda benim vps imin ip adresini görüyorum. ben problemin su olduğunu tahmin ediyorum, vps'i ilk aldığımda pleskte ip adresleri bölümünden Default Domain belirledim, vps'imde 10 kadar domain var ve hangisine domain alias eklersem ekleyeyim hep o Default Domainin içeriğini gösteriyor. Anladığım kadarıyla benim serverdaki diğer vps sahiplerinin domain alias larıda benim ana domaine geliyor ne yapabilirim acaba teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |