![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cocuklar giremez :D Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Denizli
| ![]() Foto yazma hızı : 2.9 ppm Kağıt beslemesi : A4, A5, A6, B5, C6, DL; - - .-1 x 100 - . + 1 x 10 x 15 cm Giriş kapasitesi : 100 sayfa Çıkış kapasitesi : 50 sayfa Bellek : 64 MB Arabirim : USB Yazma hızı : Siyah Baskı Hızı: 32 ppm / Renkli Baskı Hızı: 31 ppm Yazma dili : HP PCL 3 GUI, PML İşletim sistemi : Windows® 98 SE, 2000, Me, XPH, XPP, XPP x64 Edition;Mac OS X v10.3.9 ve üstü Yazma metodu : HP Thermal Inkjet Yazma Çözünürlüğü : 4800 dpi x 1200 dpi Açıklama : 6.4 cm LCD ekran, Bellek kart okuyucu Piyasa Fiyatı: 184 YTL - 262 YTL Arkadaşımdan aldım ve daha kullanmadım. Satış fiyatım sadece 100 YTL Havale Ve Eft gecerlidir. Kargo alıcıya Aittir Ürün Garantilidir. Bu gün aldım ürünü. Daha iyisini almak için satıyorum.
__________________ cicek gonder |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |