![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2008
|
Arkadaşlar size blog içine nasıl reklam (adsense tarzı) yerleştiebilirim ve henüz yeni açtığım blogumda (fazlaca html bilgisine sahip olmadığımı göz ardı etmeyelim) bazı değişiklikler yapmak istiyorum.. Örneğin yazılarımı sadece kategorilere tıklayarak hangi kata gorideyse orda görünmesini istiyorum anasayfada sadece yazıların başlıkları ve resimleri görünsün istiyorum veya blogun en üstünde bir bölüm içeriklerini gösteren bölüm çubuğu sabitleyebilirmiyim ve bunu nasıl yaparım... ![]() Bu arada html bilgim nerdeyse sıfır arkadaş eğer açıklama verirken bana kodlarıyla neyi nereye nasıl yerleştirceğimi ifade edebilirseniz veya ifadelerini bulabileceğim bir kaynak gösterirseniz çok sevinirim.. ![]() Acemiliğimi mazur görün, ben öğrenmek, geliştirmek ve hatta daha ileride kendi sitemide kurmak istiyorum bu yüzden bunları ilk olarak blogumda denemem gerek... ![]() Bu arada blog adresim : http://garaj83.blogcu.com/ Enson 22/08/2008 09:46 tarihinde Sniper tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |