![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
bu sorular daha öncedende sorulmuştu aramayı kullansaydınız görebilirdiniz.. bkz : http://www.microsoft.com/communities...r=TR&sloc=&p=1 |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Yukarıdaki verdiğim linke tıklayın passport sayfasına yönlenecek, yönlenmenin sonrasında sol menüden kaydola basın ve iki seçenk gelecek en üsttekini seçin evet kendi e-posta adresimi kullanmak istiyorum diye. Formu doldurun ve kaydolmak istediğiniz e-posta adresinizi girin, ardından e-posta adresinize e-posta kimlik doğrulama maili gönderilecek (otomasyon sistemidir, 1-2 dakika sürebilir.) 2 adet mail gelir biri hoş geldiniz diğeri kimlik doğrulama.. Kimlik doğrulama iletisini açın ve belirtilen linke tıklayın, tıklandıktan sonra microsoft hotmail,passport sayfasına yönlendirilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi doğru girin ve başarıyla doğrulandı ekranını gördüğünüzde. Kullanıma hazırdır. Ek not : doğrulama yapmazsanız da kullanırsınız ancak bu e-posta adresi doğrulanamadı hatası gözükür kontakt listenizdeki kişilere şayet ben doğrulanamayan e-posta adresleri ile irtibat sağlamıyorum. Takıldığınız yer olursa yazın cevaplamaya çalışalım. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2007
|
ben hesabı açtım ama "E-posta adresiniz doğrulanmadı. E-posta adresinizi doğrulayın." falan diyo, doğruluyorum hala aynı!
|
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Windows Live Messenger uygulamanızı kapatıp tekrar açınız, onaylama yaparken eğer wlm uygulaması açıksa rumuzunuzu değiştirememniz normaldir. Bu tip hesaplarda e-posta zaten doğrulanıyor doğrulanan bir e-posta için microsoft sana neden ikinci bir e-posta hesabı tanımlasın, yok tanımlamalı diyorsan mx kayıtlarını live servislerine yönlendir ve mail kutuların buradan eriş. Bunun için biraz arama yapman gerekecek. |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Hesabından çıkış yap, e-posta hesabına gir destek[at]dptemplate(dot). Windows Live servislerinden gelen iki e-posta olur bunların biri hoş geldin diğeri doğrulama iletisidir. Doğrulama iletisini açıp ilk linke tıklayıverin. Tıkladıktan sonra windows live sayfasına yönlendirilirsiniz o sayfada kullanıcı adınızı ve şifrenizi ister, kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru girdiğinizden emin olup giriş butonuna tıklayınız. Daha sonra e-postanızın doğrulanması gelir. Gelen e-posta yok ise lutfen Windows Live servislerinden gelmesi gereken e-postayi bekleyiniz. // Bu arada böyle bir mail adresiniz var değilmi boşuna bunları yazmış olmayayım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |