![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Valla Made in Turkey bölümünde Fatih'in yazılarını görünce gaza geldim bende yazmaya karar verdim ![]() Bundan sonra Yazıyoruz linkindeki Dışarıdan bakınca köşemde her pazar yazılarımla sizlerleyim ![]() Umarım Pazar'ınıza bir parça neşe katar yazılarım... Ha bu ilk yazı olduğu için Cuma yayınlanmıştır
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Ehehe Fatih hocamın yazıları görüp bende paragraflar halinde yorum yazınce dedim bende yazayım birşeyler ![]() Bende bir BT'cinin gözünden BT'ye başlarken ki ipuçları ve dikkat edilmesi gereken hususlar gibi bir makale yazıyorum Axion gördü ilk bölümünü ![]() Bakalım güzel olur beğenirsiniz inşallah
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Monster is Live Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Yemez.
|
Şahin üstadım, yazıların devamını sabırsızlıkla bekliyorum... Şu JS'i bitirelim(yaklaşık 5-6 konu kaldı), ben de BT ile doğrudan ya da dolaylı olarak ilgili yazılar yazmaya başlayacağım... umarım... Bu arada Fatih'e de ceviz'e canlılık getirdiği için tekrardan çok teşekkürler!.. Sevgi...
__________________ Uyan Berlin, ben eve döndüm... |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Aslında bende Yazıyoruz linkinde köşesi olan arkadaşların yazılarını bekliyorum uzun süredir. Ceviz.Net sadece forumdan ibaret değil forum en interaktif bölümü ama site kısmıda birçok değerli arkadaşımızın yazıları ile dolu.
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Yazmak uğraşısı Internet çıktı çıkalı yazarların okuyuculara görüş , düşünce ve duygu empozisasyonu yaptığı bir eylem olmaktan çıkıp okur ile kavga ettiği ; görüşlerine taraftarlar bulup düşmanlar kazandığı aktif bir sürece dönüşmüştür . Ders niteliği taşıyan ve okuyucunun sadece söylenenleri doğru olarak kabul etmesinin yettiği yazılar harici yazmak uğraşısı eski tekdüze haline geri dönemez . Forumların köşe yazılarından , Internet 'in yazılı medyadan ilgi çekmesinin nedeni insanların bu pasif ve asimülatif süreçlerden artık bıkmasıdır . Şimdi bir Necip Fazıl KISAKÜREK çıksaydı emin olun o da bu etkileşimli metodu severdi .
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
az kaldi sahin ben bir tanexp programming yzmaya basladim haftaya biter sanirim.
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Etkileşim olduğu sürece söylediklerinin olmaması kaçınılmaz sevgili Muharrem. Olan ve olması gereken bu şu anda. İnternet ortamındaki yazıların ve yazarların tercih edilmesinin asıl sebebide iletişim ve etkileşim hızı. Zaman içinde geleneksel metodlar hep yerini daha yenisine daha iyisine bırakmamış mıdır? Yazılarda ister ajitasyon olsun ister fikir empozesi iletişim ve etkileşim olduğu sürece basit tanınmamış bir internet yazarı Emin ÇÖLAŞAN'lara, Taha AKYOL'lara, Abdurrahman DİLİPAK'lara tercih edilecektir. Ama bunun için internet altyapısının biraz daha sağlamlaşmasını, hızlanmasını ve internet kültürünün biraz daha hazmedilmesini beklemek lazım.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |