![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Antalya
| http://www.w3schools.com/ Eminim Türkçe olmaması sizi baya bir etkileyecektir ama bir çoık arkadaşımıza SQL sorgularında yardımcı olacaktır. Özellikle manual bana yetmiyor veya anlamıyorum diyorsanız.
__________________ Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelmemdir. M.K.A. Why Not: Kişisel Web Güncem |
| | |
| | #7 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
ugrasmayin hunter abimle valla ham yaparsizi bu arada link icin behrudar ol los tof kardes güzel biseye benziyor
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
merak; güzel fikir aslında ama adamlardan (iki adam biri kadın) izin almak ta gerekir. http://www.w3schools.com/about/about_refsnes.asp iletişim adresi : hege[salyangoz]( ayıp değil mi spam yapıyon )refsnesdata [nokta] no (gerçi imaj yapmış spam yemeyeyim diye )yarım - yamalak ingilizcemle izin isteyen bir mail hazırladım da böyle ingilizce varken neyi nasıl çevireceksin dedim kendi kendime mail atmaktan vazgeçtim. çevirebileceğime inansam hemen HTML - DOM bölümünü çevirmek isterdim. bir de grup hareketlerinin başarıya ulaşacağına pek ihtimal vermiyorum (acı tecrübeler diyelim ) hareketlerin kısmî , bireysel olması ve yapacağım kelimesinden ziyade , "X bölümünü çevirdim.buyrun arkadaşlar" gibi olması daha iyi olur. özellikle bu konuya ağırlık veriyorum sitenin tamamını çevirmek çok güç olur. fakat diyelim ki JS bölümünü çevirmek ve site formatında kalarak onlardan izin alarak ve onların sitesinden link verilmesini sağlayıp ta yapılırsa tadından yenmez olur :-) iyi niyet ve yardım seninle olsun.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |