![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Merhaba c#.net ile yaptıgım bir siteyi bitirdim ve şimdi serverda ilgili yere atıp internete açması kaldı. Hali hazırda yapılmış sitemiz serverda 80 nolu porttan internete acık halde. Ama bunu asp ile yapmistim şimdi .NET ile yapılmış bir sitem var. Öncelikle bu siteyi web de yayınlamadan once serverda nelere dikkat etmem gerektigini ogrenmek istiyorum. Daha sonra .net framework ten baska yuklemem gereken seyler varsa onları ogrenebilirmiyim? (ajax toolkit yukleyecegim mesela sitede kullandigim icin) En son olarak dosyaların oldugu klasorumu nereye konumlandırmam ve onun index.aspx sayfasının ayarlarını iss ten nasil yaparımı ogrenmek istiyorum Bu bilgileri paylasabilirseniz cok memnun olurum. Tesekkurler! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Sıfırdan web sitesi yayınlamak | dragon111 | Internet | 3 | 29/01/2008 10:01 |
| MS SQL SERVER 2005 Webde Yayınlamak? | fermanmc | Veritabanları & SQL | 0 | 23/02/2007 14:55 |
| Bilgisayardan web sitesi yayınlamak | nfk | Ağ / Güvenlik | 7 | 12/11/2006 00:37 |
| Server Kurup Site Yayınlamak | stbolen | ASP | 2 | 07/07/2005 00:42 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |