![]() | |
| | #1 (permalink) |
| www.cevirimici.net Üyelik Tarihi: 07/2004
|
Merhaba, Dün aklıma bir fikir geldi ve domainin de boşta olmasıyla beraber bunu uygulamalıyım diye düşündüm ve hem ismi aldım, hem de projeye başlangıç yaptım. Projenin amacı insanların karşılaştığı programlama hataları, windows sorunları ve bir çok alanda karşılaştıkları sorunları bir veritabanına girmeleri ve sorunların cevaplarının da orada toplanması olacaktır. Proje hakkında daha tam olarak netleştiremedim kendimi de ancak bir ucundan başlamak gerek diye düşündüm ve şu anda çalışır bir halde internette bu fikri paylaşıma açtım. Eğer daha farklı fikirleri ya da desteği olacak arkadaşlar var ise onlarında fikirlerini alabilmek için burada sizlere de duyurmuş bulundum. Projenin web sitesi: www.hatacoz.com İyi günler, İyi çalışmalar, PiYoNASP |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Ben spesifik olarak göremedim böyle bir proje ve yapayim istedim. Ayrıca o sitede blog tarzı olduğunu gördüm, çok fazla incelemedim ama pekte içeriğe sahip değil gibi geldi. Benim fikrim burada nasıl bir şeyler eklenebileceğini tartışmak.. Örneğin hatalar üst kategori ve bunlara ait alt kategorilerde listeleniliyor, sonrasında ise hataya ait sayfaya gidilebiliyor. Bundan sonra ise bu hatanın çeşitli versiyonları listeleniyor.. Misalen bir hatanın değişik türevleri varsa onlarda o saydadan görülebilmekte. Bunun gibi başka neler olabilir? Ya da böyle bir içeriğe ihtiyaç duyan insanlar var mıdır? İyi günler. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Kendini arayan adam.. Üyelik Tarihi: 11/2007
|
PiyonAsp bence projen Çok güzel , ancak Sloganın bence uymamış ; Programcının Çözüm merkezi yerine , Hatalarınıza Çözüm Bulun , Bilgisayar Hatalarını çöz vesaire olmalı. Veya ben sadece programcıların hatalarını çözmesi için açtım diyorsan slogan uygun... Tasarımı biraz daha derli toplu olmalı bençe gerçi bu daha yeni geliştirirsin... Ayrıca Arama kutusu daha göze batan biryerde olmalıki , direkt herkes konu açmasın , İlk önce arasın bulamazsa konu açsın vs vs (: Güzel proje... |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
@opera: Yorumun için teşekkür ederim. Slogana gelince, bu siteyi hazırlamak 2 günümü almadı o yüzden slogan olsun, diğer şeyler olsun hiç düşünmeden direk yazdım sadece. O yüzden eksiği fazlası kesinlikle vardır diye burada hem fikir alayim istedim, hem de forumdan bilgisi olan arkadaşlarında içerik olarak katkı sağlamaları ne kadar mümkündür onu öğrenmek istedim. Çünkü forumlarda aynı soru onlarca kez soruluyor, ne kadar arama yapılsa dahi. Ancak orada öyle bir kısım olsa, insanlar hataya düştüklerinde ya da belli hata numaralarıyla karşılaştıklarında, onlara daha kolay ulaşabileceklerdir. Bunlarda hep tecrübesi olan arkadaşlarımızın sayesinde olacaktır. Ben yavaştan başladım, özellikle MySQL'e de bu siteyle başladığım için hatalarım olursa onları da sık sık eklemeyi düşünüyorum. Anlayacağınız sistem çok taze ve bu tazeliği, olgunlaştırmak için destek aramakta. İyi günler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |