![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Selam arkadaşlar, Elimde Z550i (Sony Ericsson) telefon var ama uçuş modu yok. Geçen gün telefonla internete girdiğimde üstte telefonu aramalara kapatan bir simgeyle karşılaştım. E uçuş modu da telefonu aramalara kapatan bir özellik değil mi? O zaman orda çalışan fonksiyonu kullanabilirsek telefona uçuş modu ekleyebiliriz. En azından bana öyle geliyor. Bu telefonda yazılım yükleyerek ya da özel tuş kombinasyonlarını girerek uçuş modu yani telefonu aramaya kapamayı gerçekleştirebilir miyiz? TEŞEKKÜRLER...
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: STRASBOURG alSace bolgesindeyim; FranSa'nin En IRKCI bolgesidir!
|
Ucus fonksiyonu sadece aramalari kapatmiyor... Ucus modu, aramalari, mesaj alim verimi, data'yi yani internet baglantisini vs gibi uydu ile alisverisi saglayan herseyi kesiyor ve aramalari kapatsaniz bile ornegin ucaktaysaniz, tehlike icindesiniz demek. Cunku aramanin kapanmasi ile yetmiyor, zira hala veri alip veriyor sebeke ve uydu tarafindan... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
Turxalim'in dediği kısmen doğru evet. Telefonun kapanması ile Uçuş modu arasında farklılıklar var, ancak sanmıyorum türkiye'de hostese bu uçak modunu anlatabilesin.. Pda cihazımı uçuş moduna getirip sadece zamazingo bir oyun oynarken uyarı aldığımı da hatırlıyorum. -------------------------------------------- Uçak Modu, Uçuş fonksiyonu ilerleryen senelerde yaygınlaştıkça toplu taşıma araçlarında'da anonslar değişecek diye bir bilgi edinmiştim, artık insanların telefonlarını zorla kapatacak bir kaptan,teyze,amca olmaması ne sevindirici haber.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İri Ceviz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İskenderun
|
Bugün tüm gün otobüs yolculuğu yaptım (İstanbul --> İskenderun ) ve yolculuk esnasında da müzik vs dinlemek istiyordum. Otobüste şöfor zırt pırt telefonla konuştuğu için ben de açıp müziğimi dinledim hatta keşke daha çok müzik atsaydım içine dedim ![]() m Ama çok ilginçti. Muavin ve şöfor telefonların kapanması için anons yapıyor, 2 dk içinde (abartısız) telefonu çalıyor konuşuyor. Bilgilendirmeler için sağolun. Son bişi sorayım: "Çağrıların tümünü yönlendirirsem bu tehlike oluşur mu?"
__________________ Grup Vitamin ile ilgili herşey... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Thy Soul is Thy Grace Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: Muratlı\Tekirdağ
|
Sony Ericcson telefonlar için İnternet'te çeşiyli yamalar mevcut. Z550i için var mıdır bilmiyorum ama bu tür yamaları araştırırsan, belki uçuş modu özelliğini de ekleyebilirsin telefonuna. Yalnız yama yapma işi de biraz tehlikelidir, bir aksaklık olursa, telefonun bir daha açılmayabilir veya devamlı problem çıkarabilir.
|
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Çok Kızgın Çok! Üyelik Tarihi: 10/2005
| Alıntı:
O olayı ben özel bir otobüs firmasında yaşadım ve inişte otogardaki merkeze gittim durumu anlattım. Otobüslerde bir sistem varmış ve sadece tek bir telefon yani şöfördeki telefon o sisteme bağlı imiş. o yüzden bir problem yokmuş. ne kadar doğru tartışılır. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 10/2004
|
birinin acik biraktigi telefon yuzunden bir otobuste tehlike yasamistik. ya da oyle dediler bilemiyorum. ama mevzu su ki, telefonunuz acikken tehlike var demek. dolayisiyli, sofor konusuyorsa ben de konusurum mantalitesi yanlis. gidin soforu uyarin, sizin hayatiniz tehlikeye giriyor cunku. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sivil Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Olay öyle bir hal aldıki arabanın lastiğe çivi batsa kimin telefonu açık diyecek şöför sorumluluğu üzerinden atmak için.
__________________ Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu Bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu Çalıyorum kapınızı teyze, amca, bir imza ver Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |