![]() | |
| | #3 (permalink) |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
|
Buralardayim. Sen nerelerdesin? Noldu yine, yardim mi lazim? Parayla degil ama, sirayla. Diger arkada$in matris problemini hallettik önce.Sen de öyle sorular soruyosun ki birader, ben sana direkt Bill Gates'i gönderecegim artik. Bu sorun da beni a$tigi icin ben ortalardan bir süreligine kayboluyorum.
__________________ Operating System : Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex Desktop : GNOME Programming Language : Java Development Tool : Eclipse Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008 Yer: Ankara
|
Sağ üst köşeye pencereyi otutturduk ![]() Kod: #!usr/bin/python
#-*-coding:utf-8-*-
from Tkinter import *
ana=Tk()
w, h = ana.winfo_screenwidth(), ana.winfo_screenheight()
x = w-297 #Pencere Boyutları değiştikce buradan ayarlama yapmalısınız.
ana.geometry("+%d+0" % ( x))
ana.title('Coldplay :)')
yaz=Label(ana,text='Coldplay Bir İlham Kaynağıdır.',font='Arial 15 bold',fg='red').pack()
but=Button(ana,text='Coldplay',command=ana.destroy).pack()
ana.mainloop()
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
|
Tamam da ben 800x600 cözünürlükte pencereyi olu$turup cözünürlügü 1024x768'e cikardigimda pencere ortaya kayiyor ??? Hani cözünürlük degi$se de hep sag üst kö$ede olacakti bu? ![]() Bir de $u kodlari buldugun kitap bende de olsa cok iyi olacak! ![]() Düzeltme: __________________________________________________ ___ Pardon, senin hakkini yemeyeyim $imdi. $imdi fark ettim ki benim masa üstünde sagdaki klasörler bile ortaya kaymi$ cözünürlük degi$ince. Microsoft bile kendi masa üstünü bu degi$ime uyduramiyorsa bunu senin programdan beklemek olmaz. Ne demi$ler, "Sezar'in hakkini Sezar'a"....
__________________ Operating System : Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex Desktop : GNOME Programming Language : Java Development Tool : Eclipse Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
O kadar geliştiremedik Coldplaycim Benim istediğim tarz bu idi adam hangi çözünürlükte ise o çözünürlüğe göre sağ üste oturması idi.. O zamanda kapatıp açacak programı ne yapalım ![]() Ya da sen koda bi ekleme yapacaksın onu da çözümleyeceğiz .. Hangisi ?
__________________ Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir. |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Yani birşey yaptığıma ilk defa onay veriyor gibisin .... Düzeltme şeklinde de olsa aldık mesajımızı ![]() Ama çok ciddi söylüyorum dün sen mesaj yazana kadar yapamadım sende şeytan tüyü falan var sanırım ![]() Kodları google'da dilini anlamadığım sayfalarda bunu yapabilme ümidi ile gezerken buldum sonradan kurcalayarak çözdüm
__________________ Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2008
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |