![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Sakarya
|
tq de buton yerleştiriyoruz bunların şeklini şemalini css kullanarak ayarlayabilirmiyiz? css kodlarıyla işte? ayarlanırsa nasıl, veya başka yöntemle değiştirilebilirmi, işletim sisteminin klasik butonunu istemiyorum, şu anda bakmadan soruyorum bu soruyu çünki bilgisayarım 8 aylığına devre dışı ve internet cafe den soruyorum.. birde ekranın üstündeki programın adının yazdığı, sağda çarpı tam ekran vs. nin olduğu satırı nasıl değiştirebiliriz, dreamweaver'ın son sürümünü kullanan arkadaşlar bilirler çok farklı orası, bende onun gibi değiştirmek istiyorum qt'de qt designer ile böyle birşey mümkün mü? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| delphide dışarıdan buton kullanımı | desperado3333 | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 24/05/2007 14:57 |
| fotograf larda | egeasege | Photoshop / Corel / PSP | 2 | 23/04/2007 08:04 |
| c++ pencere ve buton kullanımı | furkans | C / C++ | 9 | 13/04/2007 03:43 |
| Kodlarla buton kullanımı | sami85 | Flash / Director / Swift 3D ... | 2 | 28/02/2007 21:41 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |