![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
Merhaba arkadaşlar; Natro'da bulunan bir domainimi dns sunucu değiştirme panelinden yeni dns sunucuları girmeye çalıştığımda şu hatayı veriyor: 1.Dns sunucusuna ulaşılamadı ya da geçersiz DNS sunucusu belirtiniz. 2.Dns sunucusuna ulaşılamadı ya da geçersiz DNS sunucusu belirtiniz. Ben ns1.domain.com olarak belirtmek istemiyorum çünkü. Yönlendireceğim server daha yeni hiç bir domain yok. ve sabit ip lere yönlendirermem gerekiyor fakat malum yukarıda belirttiğim hata mesajı ile karşılaşıyorum. Sizce ne yapman gerekli. Yardımlarınız için teşekkürler
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
Panel ile ilgili Natro ile irtibata geçip Tolga beyle görüşmenizi önerebilirim bu hata ile ilgili. Benzer problemi bende bi ara yaşamıştım ve kendilerinin panelleri bazı ip adresi aralıklarını kabul etmiyordu,ilgili bug'ı kendilerinede atmıştım, benim panelimde düzeltme işlemi gerçekleştirmişlerdi. bu yada benzer bir hata aldığımı hatırlıyorum... bu hatayı aldığınız ekran natro'nun kendi paneli ise, natronun kendi sistem destek ekiplerinden daha iyi bilgi alırsınız ? Neden, kendi yazılımları... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
@arjantintango: direkt ip adresini yazıyorum zaten. bu şekilde o hatayı alıyorum. @sam orpheus: evet natro ile görüştüm dns sunucu panelinden yapamazsınız diyorlar. onun yerine dns kayıt bölümünü kullanmamı söylediler. host - data ttl gibi bilgilerin bulunduğu bir alandan gerekli değişiklikleri yaptım yaklaşık 6 saat geçti ama bir netice yok ortada. sabaha kadar bekleyeceğim eğer olmazsa serveri aldığım yerden bir domain alıp bu şekilde sorunu çözmeye çalışacağım. teşekkürler arkadaşlar ilginize.
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |