![]() | |
| | #2 (permalink) | |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Tabii ki çıkacak fakat tüm donanım + yazılım 64 bit'e uyumlu olmalı yani çalışmasını demiyorum 64 bit için 64 bitte maximum verim alabilecek şekilde tasarlanan versiyonlar... Mesela MacLine'da G4 ve G5 testi yapıldı... G4 32bit G5 64bit.. fakat test sonuçlarına bakarsan ortalama aynı denebilir hatta bazı programlarda bazı işlemler dahada hızlı g4'de... Ama g5=g4+800$ civarı bir denklem var ortada... Yani g5 almak mesela elmacılara ne yarar sağlar ileride tam 64 bit konforu alırsın ama şimdi ne değişir bilemiyorum... MacLine'dan alınt: Alıntı:
http://www.macline.com.tr/powersite/...ublish_id=2607 adresinden okuyabilirsiniz... Ben dergiden de inceliyorum ayrıca yorumlar vs.de var gerçekten güzel bir yazı.... Bende 64bit'leri merak ediyorum fakat işletim sistemi + tüm donanım + yazılımlar 64bit uyumlu ve yüksek performans alabilecek şekilde olmalı ki gerçekten 64bit diyelim...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Burada MAC'ten bahsettim sanma bende okuduğum bildiğim kadarıyla yazdım fakat sonuçta teknoloji aynı....
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
64 bitten kucuk sayılarla yapılan islemlerde yine aynı hız olacagında tam 2 katı deyil, ama gozle gorulur(buyuk) bir artıs olacak(oldu bile). Not: islemcinin girdisinden buyuk sayılarda, data(sayı) bir kac parcaya bolunup islem yapılıyor, ama bu da hızı dusuruyor. 64 bitte burda devreye giriyor.
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
|
64 Bit'e geçiş çok hareketli olacak gibi. Faka illede 64 bit işlemci alacağım diyorsanız ev kullanıcıları için AMD Athlon 64 tavsiye ederim. Bilindiği üzre bu işlemciler hem gerçek 64 bit hem de gerçek 32 bit şeklinde çalışıyorlar. Bu da tüm işletim sistemlerini kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Geçiş aşaması en uygunu.
__________________ www.corelturk.blogspot.com |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
| Alıntı:
Yoksa yarim kapasitemi kullanir.. veya olasi yarim kapasite problemi ek bir driverle cözüle bilirmi | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
kesinlikle 64 e bos yere para vermis olursun. linux, winxp ve 2003 server ların 64 bitlik editionları var.
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
| | #9 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
ben linux ve windows su ayni anda kullaniyorum ve hic bir zaman gerzek XP gecmek istemiyorum yani win2000 kesinlikle memlunum xp manasiz 64 MB lik explorer deli ediyor neyse ileride 64 bitlik sistemler xp tahatlikla tasimaya baslayinca bu ön yargim kalkar sanirim
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
2000 yerine 2003 kullan, tek gordugum gariplik yaklasık 5 dakika suruyoyor hibernate belki yanlıs yaptıgım bir ayardandır.. gerci server oldugundan dolayı pek hibernate yapmak gerekmiyor...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |