![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Sakarya
| PHP Kodu: fakat şu şekilde yaptığımda: PHP Kodu: WindowsError: [Error 123] Dosya ad�, dizin ad� veya birim etiketi s�zdizimi hatal: '/\r/*.*' yani / yazdığımda bunu /\r/*.* olarak görüyor, ne demek bu nasıl düzeltirim? kodda bir hata mı var? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
|
Kodda hata oldugunu sanmiyorum, bende hatasiz calisti. Asagidaki resme de bakabilirsin. Solda programin skripti sagda da IDLE'da ciktisi görülüyor. Aynen burdan alip kopyala yapi$tir yaptim. Acaba senin kurulumunda falan bir hata mi var????
__________________ Operating System : Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex Desktop : GNOME Programming Language : Java Development Tool : Eclipse Using Eclipse for : Java, C, C++, Python, PHP |
| | |
| | #3 (permalink) |
| self.life.start() Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: /home/Raiden
|
belki fikir verebilir bos bi animda yazmistim PHP Kodu: |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
hmm yardımlarınız için teşekkürler bir daha baktım da, eclipse de run deyince yine hata verirken, ayıtlı olduğu yerde py dosyasını çalıştırdığımda çalışıyor, problem nerde? eclipse ayarlarında birşey var gibi geldi bana biraz daha modifiye ettim kodu daha güzel oldu böyle ![]() PHP Kodu: |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
yeni öğrendiklerimle beraber kodu geliştiriyorum, şu anda listelediği dosyaları bir yere kaydettirmeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim, aşağıdaki kodun neden kayıt yapmadığını bilen varmı =/ Kod: import os
print "mevcut dizin:", os.getcwd()
while True:
listele = raw_input("nereyi listeliyeyim?")
if listele != "exit":
kayityeri = raw_input("listelediklerimi nereye kardedeyim?")
if kayityeri == "":
print "kayıt edilmeyecek"
else:
kayit = open(kayityeri, "a")
klasorlistele = os.listdir(listele)
try:
baslangic = 0
liste = {}
for dosya in klasorlistele:
if baslangic < len(klasorlistele):
baslangic = baslangic + 1
print baslangic, dosya
try:
kayit.write(baslangic + dosya)
except:
print "dosyalar kayıt edilmiyor"
liste[baslangic] = dosya
print liste
try:
kayit.write(liste)
print "liste kayıt edildi"
except:
print "liste kayıt edilmiyor"
except:
print "bir problem oluştu, listeleyemiyoruz :("
else:
break
![]() düzenleme2: çok ilginç, az önce idle açtım, aşağıdaki kodu yazdım: Kod: >>> dosya = open("deneme.txt", "w")
>>> dosya.write("denemee\n")
>>> dosya.write("asadadgasafdsasdfsfd")
>>>
doğru yere baktığıma eminim..düzenleme3: dosyayı kapatmadığım içinmiş düzenleme2 deki hata, dosya.close() yaptım yazdı, ilk problemi hala çözemedim |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2008 Yer: İstanbul
|
deneme.txt nin konumu neresi. dosya = open("C:/deneme.txt", "w") dosya.write("denemee\n") dosya.write("asadadgasafdsasdfsfd") Konumu tam yazarsan sorunsuz iş yapar.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. (Said Nursi) Java Tutorial:http://java.sun.com/docs/books/tutor.../download.html |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |