![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Sakarya
|
python ile uğraşırken eclipse kullanmaya başladım, forumda yazıyordu pydev eklentisinin nasıl kurulacağı, ordan baka baka kurdum herşey güzel ama... elimde çok basit bir kod var, bu kodu .py formatında kaydedip açtığımda çok güzel çalışmasına rağmen eclipse de run yapınca hangi rakamı yazarsam yazayım "böyle bir işlem yok lol" yazıyor.. kod çok basit: PHP Kodu: |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Sakarya
|
arkadaşlar yine saçma sapan hatalar vermeye başladı en basit kodlarda bile hata veriyor: Kod: try:
deneme = input("bişey gir")
deneme2 = input("başka birşey gir")
print deneme + deneme2
except NameError:
print "nameError verdim oki"
Alıntı:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2008 Yer: İstanbul
|
Bende sorunsuz çalıştı. # -*- coding: utf-8 -*- Türkçe karakter için: # -*- coding: cp1254 -*- # -*- coding: iso-8859-9 -*- Bu tarz satırları mutlaka eklemelisin ! Yoksa hata alırsın. Bu arada "bir şey" diye yazılır.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. (Said Nursi) Java Tutorial:http://java.sun.com/docs/books/tutor.../download.html |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2008 Yer: İstanbul
|
Bilmiyorum, ben eclipse 3.3.1 i kullanıyorum.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. (Said Nursi) Java Tutorial:http://java.sun.com/docs/books/tutor.../download.html |
| | |
| | #6 (permalink) |
| The Shawshank Redemption Üyelik Tarihi: 06/2008 Yer: Sufi's deepest dreams...
|
Ganymede daha cok yeni oldugu icin sanirim gözden kacan hatalar var ve %100 verimle calismiyor. Ben de C++ programliyorum Ganymede'de. Orada da run'a basinca ciktilari dogru dürüst vermiyor ama komut satirindan calistirinca programlar normal calisiyor. Bu yüzden Ganymede biraz oturuncaya kadar eski versiyonu Europa'yi kullanmakta yarar var sanirim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |