![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2008
|
İyi Günler arkadaşlar bende büyük bir sorun oluştu ve nasıl halledicem hiç bilmiyorum forumda çok aradım fakat bulamadım bu konuyla ilgili en azından kullanığın program uyumlu değil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... Kullandığım program: EasyPhp 1.8 phpMyAdmin 2.6.1 sürümüne HOŞGELDİNİZ.... phpMyAdmin MySQL sunucusuna bağlanmayı denedi sunucu bağlantıyı reddetti. config.inc içerisindeki bilgisayar adresini(host) , kullanıcı adını ve şifreyi kontrol edin ve MySQL sunucusunun yöneticisi tarafından size verilen bilgiyle uyuştuğundan emin olun. Hata MySQL çıktısı: #1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) Enson 18/07/2008 16:08 tarihinde ersin ölmez tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: gereksiz renk/font lar kaldırıldı, böylede okuyabildiğimizi gördük. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| arkadaslar Microsoft VBScript çalışma hatası (0x800A000D) çalışma hatası | ustunay | ASP | 1 | 23/06/2007 18:01 |
| Sorgu Hatası Veya Version Uyuşmazlığı Hatası | Raider | PHP | 7 | 24/11/2006 22:39 |
| ocx hatası | zuzuu | Visual Basic | 3 | 01/08/2005 23:44 |
| php hatası | berky | PHP | 8 | 09/11/2004 16:43 |
| #1045 - Access denied for user: 'mexlina@localhost' (Using password: YES) | kenzo | Veritabanları & SQL | 4 | 02/11/2003 16:41 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |