![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
İyi gunler arkadaslar ben java da bi uygulama yazdım client tarafı serverla baglantı kuruyor işlemleri guzelce yapıyor bunların ayrıntısına gerek yok asıl sorun suki aynı agda gayet guzel calısıyor fakat farklı bir agdan baglandıgım zaman erişemiyorum server tarafına acaba portlarda mı bi sorun var yada ince bi ayarımı var ben yapamıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için tesekkurler.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| java ile applet uygulaması | polair | Java / JSP | 3 | 16/04/2008 11:46 |
| Java SDK kurulumu yardımı... | kerimatasoy | Java / JSP | 1 | 16/02/2006 13:24 |
| [SORUN ! ] Java ile soket işlemleri | dubrovski | Java / JSP | 2 | 24/12/2004 16:38 |
| Java uygulaması .. | Freedo-MM | Mobil Teknolojiler | 0 | 15/12/2004 01:39 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |