![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Kocaeli
|
Bu microsoft outlook a uyuz olmaya başladım, gönderdiğim mailler hep geç gidiyor bilmiyorum sorun neden kaynaklanıyor fakat artık ilişkimizi gözden geçirme zamanı geldi. aynı görev veya daha fazlasını yapan bir masaüstü mail programı varmıdır acaba. Kendi sitemin pop3 ayarlarını aktarıp , mail alışverişi yapabileceğim bir program. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2008
| http://www.portablefreeware.com/?sc=12 bu adreste güzel yazılımları bulabilirsin
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| C# ta mail gönderme programı... | emes_enel | C# | 2 | 08/06/2007 11:30 |
| Çok Kullanıcılı E-mail Filtreleme Programı | Ansugo | Beyin Fırtınası | 0 | 03/01/2007 21:07 |
| "toplu mail gönderme programı + merak mail" acil yardım... | hakanhalacoglu | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 0 | 15/12/2006 12:05 |
| toplu mail programı önerin | abcd_efe | Internet | 2 | 19/09/2006 01:56 |
| Microsoft spam mail icin Sender ID onerdi | Volkan Uzun | Haberler | 0 | 13/08/2004 00:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |