![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
|
Merhaba, Yurt dışı sağlam sizinde kullanıp test ettiğiniz bir hosting tavsiyesi istiyorum şu ana kadar kullandığım tüm hostlarda çeşitli sorunlar yaşadım. Forumlarda baktığım kadarı ile herkes www.hostgator.com tavsiye etmiş bunun gibi windows hosting arıyorum. İstediklerim; Windows server olan Uptime süresi uzun olan 1 saatten daha fazla kesinti yaşamayacağım 10 hosting'i senelik 250 ytl'ye barındırabileceğim 500 mb civarı alan 250 e-posta (10-30 mb civarı ayrı kotalı) Yurt dışı kullandıklarım: www.godaddy.com --> İyi gibi ama yavaş www.softcomca.com Yurt içi kullandıklarım: www.niobeweb.com www.progen.com.tr www.atlas.net.tr www.pandoraisp.com en son www.natro.com Teşekkürler
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Hosting Yurt Dısı Almak İstiyorum? | militaN | Internet | 5 | 04/02/2006 18:12 |
| Yurt Dışı Bağlantısı ?? | PhpX | Internet | 1 | 12/05/2005 14:45 |
| İnternet Ağ Geçidi Devre Dışı (server üzerinde net devre dışı) | orange | Ağ / Güvenlik | 2 | 18/01/2005 16:22 |
| Telekom yurt dışı internet çıkışları. | omerosmanoglu | Internet | 3 | 27/12/2004 23:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |