![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
iis php hata sayfaları ve seo windwos 2003 sunucu üzerinde hata sayfalarını kullanarak php ile seo yapmak istiyorum. nasıl bir yondem izlemeliyim daha önce bu şekilde çalışma gereği duyan varmı? şimdiden linüx kulln ve htacces çalıştır diyeceklere cevabım sunucumu değiştiremiyorum çünkü asp siteler var teşekkr ederim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
Çoğu arkadaşın bu konuda uğrasştığını bildiğim için edindiğim bilgilere ve testlere göre Windows sunucuda htaccesi anlattım. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| plesk hata sayfaları | tayfuncetin | Domain / Web Hosting | 9 | 21/07/2008 20:55 |
| hata var mı? kontrolü yapmak | HyLT | PHP | 19 | 17/11/2007 19:01 |
| Hata Sayfaları Sorunu | Céruwine | PHP | 0 | 04/03/2006 17:22 |
| Sayfaları listeme şeklinde yazdırıken hata (ACİL) | gulekena | PHP | 2 | 14/07/2004 14:55 |
| sayfaları bölmek | osman | PHP | 2 | 25/01/2003 00:04 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |