![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
Arkadaşlar biraz araştırdım sitede fakat tam istediğim şeyi bulamadım.. Sorunuma geçmek istiyorum. Web sunucum bir portal, farklı bir vps de mysql oluşturdum, web siteden kayıt olunan kısma, bu vps ye kullanıcı adını ve şifreyi vs. şeyleri aktarmak istiyorum.. Nasıl yapabilirim? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| MYSQL farklı tablodan farklı verileri çekmek.. | Pippo | Veritabanları & SQL | 2 | 20/12/2007 00:59 |
| [mysql] iki farklı sorguyu birleştirmek | emraydn12 | Veritabanları & SQL | 19 | 30/04/2007 19:13 |
| Mysql senkronize çalışan iki farklı database | Scorpion | Veritabanları & SQL | 5 | 27/02/2007 16:56 |
| 3 farklı tablodan tek rapor almak Mysql | CeaSeR | Veritabanları & SQL | 7 | 25/01/2007 15:43 |
| mysql i farklı sunucuda çalıştırmak | libabom | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 8 | 05/05/2006 21:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |