![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Vbulletin duyuralı neredeyse yıl oldu ama hala tamamlanamadı vb3. Vbb 3.0.07 Beta sürümü var ama geçip geçmemekte tereddütlerim var. İlk tereddütüm dil tamamen ingilizce olacak bir süre çünkü dil dosyalarını tamamlayamadılar ki türkçeye çevireyim, çeviriyorum çeviriyorum yeni versiyonda baştan başlamak zorunda kalıyorum. Ama bunun yanı sıra yeni bir çok özellik eklenmiş ki forum kullanımını hem kolaylaştırıyor hem daha zevkli hale getiriyor. Ne dersiniz geçsek mi vb3'e?
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002
|
Türkçe'ye çevirmek ?? Aman Şahin senden bir ara yardım istemiştim Türkçe dil dosyası ile ilgili.Bunu Türkçe'ye çevirmek çok uğraşlı ve zaman alıyor yaw.Ben ta o zaman bıraktım. Sana kolay gelsin derim
__________________ {Korkma} |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: N/A
|
Şu anki forumda bir eksiklik yok. Zoque geçmiş. Pek bir yarım yamalak gözüküyor.
__________________ http://ean.btturk.net/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Görünmemesi olmaması anlamına gelmiyor sevgili Ersin, mesela forumu türkçeye çevirmek istesen çeviremiyorsun çünkü dil dosyalarını forumdan ayırdılar ama bunuda tamamlayamadılar. 3.0.0.7'ye kadar yüzlerce bug bulundu bundada büyük ihtimalle vardır ama şimdilik en önemli sorun dil olayları gibi görünüyor.
| | |
| | #6 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Şahin abi; diyorum ki iş bölümü paylaşılsa... www.ceviz.net/vb3 adresine yükleyip oradan test edebiliriz, ve herkes kendisine düşen bölümü türkçeye çevirir gibi... Hem daha hızlı hemde daha kolay olur... Ben de elimden geldiğince yardım ederim...
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Yani mesela şöyle olabilir: Email mesajlarını x türkçeye çevirsin, c-p'yi y çevirsin gibi... Yapabiliriz PS:Chicken Translate - Piliç Çevirme
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Ama anlatamadım sanırım dil dosyaları yarım hala adamlar hazırlayamamış tamamını mesela forum ana sayfası ile ilgili hiçbir değişiklik yapamıyoruz bu yüzden şimdi başlamıyorum çeviri olayına yoksa iki gün uyumam olur biter.
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Bana kalırsa bu hali bizim için şuan çok güzel... Fakat çook uzun beklemeyeceksek, bekleyelim tam bir çıksın... Ayrıca; ben şey düşünüyorum ceviz'e skin vs. yapabilirmiyiz? Forumda geçengün skinlerle oynarken koyu kırmızılı sıcak bir renkler hoş olabileceğini düşündümde...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |