![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2008
|
Arkadaslar benim sorunum sole 2003 server uzerınde mail hosting ve web hosting yayinliyorum . Dns kaydı daha once hosting aldıgımız sırketın uzerinde oradan mx kaydını ve www kaydını kendi ip adresime yonlendirdim. buraya kadar bir sorun yok yok ve sistem calısıyor.Şu an ki sıkıntım daha once calıstıgımız hostıng fırması ıle anlamamızın bıtecek olması ve bana domaini onlardan almamı ve dns servera yonledırmemı ıstıyolar. İşte bu noktada ne yapcagımı bılemıyorum. ns.xxx.com olarak ne verıcegımı bılmıyorum nasıl yapabılırım bır fıkrı olan varsa yazsın
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Lutfen yardim >>> COM+ | mitxen | C / C++ | 1 | 18/05/2007 11:34 |
| yardim lutfen | delmar | Java / JSP | 3 | 31/12/2006 14:28 |
| C icin yardim lutfen | UnBiaSeD | C / C++ | 28 | 29/08/2006 03:36 |
| Yardim lutfen | Ignorius | Oyunlar | 2 | 24/03/2006 02:38 |
| Acil Yardim Lutfen!!!! | lord exador | C / C++ | 9 | 23/05/2005 23:58 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |