![]() | |
| | #1 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
Bilgi İşlem Asistanı_(IT-AST) İşin Tanımı : Beyaz Eşya sektöründe dünyanın önde gelen çokuluslu şirketlerinden biri olan BSH (Bosch&Siemens Hausgeräte) Profilo Elektrikli Gereçler Sanayii A.Ş., *Toplantılarda raporlama ve presentasyon hazırlıklarını gerçekleştirerek uluslararası bir IT projesine destek olacak "Bilgi İşlem Asistanı"aramaktadır Aranan Nitelikler : *Üniversitelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği ve benzer bölümlerinden mezun, *Tercihen 1-2 yıllık iş deneyimine sahip, *Çok iyi derecede ingilizce bilgisine sahip, *MS Office programlarına hakim, *Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları _____________ Şimdi yanlış anlamışsam düzeltiniz, bu eleman toplantılara ppointte slayt gösterileri hazırlayıp evrak tasnifi ve yazımımı yapacak? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: N/A
|
Ülkemiz sanayiinin aciz durumunu gösteren güzel bir ilan. Sunum için mühendis... - Ne iş yaparsın sen kardeş - Mühendis, Sunum Mühendisi...
__________________ http://ean.btturk.net/ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Bilgisayarcı Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
| Alıntı:
Enson 05/10/2003 23:13 tarihinde muharrem_tac tarafından düzenlenmiştir.. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
| Alıntı:
Mühendisin işi yöneticilik değildir bana göre. Mühendisin işi uzmanlık alanı ne ise tasarımını yapmaktır. Belki yardımcıları olabilir ama bence yönetmek mühendisin işi değildir, olmamalıdır; eğer olacaksa mühendislik fakültelerine yönetim ile alâkalı dersler konulsun. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Monster is Live Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Yemez.
|
Hukuk, tıp okumak varken neden herkes mühendisliğe hücum ediyor... Anlamıyorum(gerçekten çok ciddiyim, herhangi bir gönderme yoktur)... Bu yılın ÖSeSe birincisi(şu şampiyon çocuk, Emre'miydi adı?) bile elektronik mühendisliğini tercih etmiş... Tabii insanlar istediği alanı seçmekte özgür ama gidişata bakarak konuşursak... tarihin başlangıcından beri varolan ve insanlığın varlığını devam ettirebilmesi için gerekli olan meslekler(bilim dalları)... özellikle ülkemizde ağırlığını kaybediyor... Popüler kültürden eğitim alanını da nasibini almış bulunuyor... Gençler daha çok kazanabilecekleri meslekler edinebilmek için üniversiteye giriyor... Fakülte hayatınının güzelliklerini, üniversitenin bir bilim-araştırma-paylaşma kurumu olduğunu unutuyorlar--ya da bilmiyorlar... Vay be... Bizim zamanımızda böyle değildi işte... Sevgiler...
__________________ Uyan Berlin, ben eve döndüm... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| BİR DİLEĞİM VAR :) Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: ANTALYA
|
Ykında onlarda bir zamanlar Ziraat Mühendislerinin düştüğü duruma düşebilirler desene
__________________ http://www.sehitlerolmez.com |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Monster is Live Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Yemez.
|
Sorun şu : Bilgisayar Mühendisli... ği... okuyup iş bulamama olasılığı var... Ya da xXx'in verdiği örnekteki gibi sizi sunum asistanı yapmak için "Bilgisayar Mühendisliği" bölümünü bitirmiş olmanızı ve canavar gibi ingilişçe bilmenizi şart koşan firmalar çıkar karşınıza... Ama... Tıp ya da hukuk(sosyal bilimlerle ilgili herhangi bir dal, örnek veriyorum sadece) konularında akademik kariyer yaparak hem kendinizi geliştirebilir... hem de tüm insanlığa(vaaaayy beee) yararlı olabilirsiniz... Tamam, belki biraz sloganvari oldu ama durum bu gerçekten... Bazılarınız "8 yıl+ çekilir mi baba be!" diyecektir... O özveri ve insanın kendini eğitmek istemesiyle ilgili bir sorun tabii...
__________________ Uyan Berlin, ben eve döndüm... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |