![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2008
| Merhaba arkadaşlar, foruma daha bugün üye oldum sebebi ise uzun zamandır uğraşmama rağmen linux sunucuma unrealircd kuramamamdı. Araştırmalara göre unrealircd kurabilmem için sunucuma ''make, cpp , gcc , gcc++ '' kurmam gerekiyormuş. Sanırım kurulumları pek zor değil fakat bu dosyalara bi türlü ulaşamadım, ulaşmış olsamda ingilizcem olmadığı için yarım kaldı. Kurulu olan işletim sistemi centos4.2. Bunları temin edebileceğim link verirseniz çok memnun kalırım, iyi forumlar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Unreal IRCD | BlueNight | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 4 | 16/09/2008 11:04 |
| Unreal ircd giriş güvenlik kodu | xander | Ağ / Güvenlik | 0 | 04/08/2005 16:59 |
| unreal 2004 multiplay | mesutemir | Oyunlar | 3 | 09/11/2004 14:16 |
| Unreal + CR aplet | RakyoL | Java / JSP | 1 | 23/02/2004 17:47 |
| unreal 2003 | hgumus | Oyunlar | 1 | 10/02/2003 04:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |