![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004
|
arkadaşlar çalıştığım projede bir tek exe değilde hazırladığım formları dll haline çevirerek ana form içinde MDIChild olarak dll leri çağırarak çalışmak istiyorum tam kaynak bulamadım bu konuda çalışma yapan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2005 Yer: Antalya
|
burda daha önce tartışılmış gibi http://forum.ceviz.net/sitemap/t-28937.html |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| komik bir soru ama gerekli <form></form> içinde boşluk oluşuyo !! | vilee | Web Tasarım | 2 | 05/02/2008 21:15 |
| mdi ve mdichild form problemi | ercie34 | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 2 | 11/04/2007 17:40 |
| Form sayfasında aldığım değişkeni veritabanına form verisi ile birlikte kaydetmek | srJncLk | PHP | 5 | 04/04/2007 17:57 |
| Delphi içinde MDIChild | writeLine | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 3 | 21/05/2005 16:33 |
| Manyetik Form, yapışık form, Winamp gibi formlar ya da adı herneyse | Sedat Atif | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 6 | 04/11/2003 14:21 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |