![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
| Merhaba arkadaslar Kendi capimizda applet yapmaya calisiyoruz ben compile ederken bir sorun yasiyorum yaptigim compileler yani class dosyalari bazi pc lerde calisiyor bazi pc lerde calismiyor cunku bazilari javanin eski versionunu kullaniyor ben yaptigim appletin tum java versionlarinda calismasi icin compile ederken hangi kodu kullanmam gerekir ben su an 1.5 versionu kullaniyorum. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2006
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Local Hostta calisiyor webde calismiyor. | MaviEjder | PHP | 1 | 13/04/2008 16:30 |
| program ne kadar suredir calisiyor? | tujix | C / C++ | 3 | 26/03/2008 20:34 |
| Sorgum cok yavas calisiyor. | loribnaczo | Veritabanları & SQL | 3 | 23/05/2006 10:31 |
| localde calisiyor hostta calismiyor | F1R4T | PHP | 4 | 02/02/2005 19:10 |
| Applet | karatoprak | Java / JSP | 2 | 28/10/2004 00:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |