![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007 Yer: Delphi World
|
Arkadaşlar merhaba bir Delphi kullanıcısı olarak son günlerde çok duymaya başladığım ve rahatsız olduğum bir konu artık delphi rafa mı kalkıyor ve yerine C# diline bıraktığı ? C# ı biraz inceledim biraz tabanı olan C# a rahatça geçebilirler ancak ben sevdiğim ide yi yani Delphi yi bırakmakta istemiyorum ama teknolojide geridede kalmak istemiyorum düşünceleriniz nedir ?
Enson 01/06/2008 10:46 tarihinde cemaliozan tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
Şimdilik kestirme bir cevap olması adına bir arkadaşımdan alıntı yaparak cevap vereyim. Bu mevzuyu daha önce başka bir sitede tartışmıştık... Alıntı:
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Delphi nin borland tarafından sona erdiğini düşünelim böyle güzel bir dile microsoft sahip çıkmazmı acaba sadece merak ettim Codegear kepenkleri kapatırsa microsoft Delphi ye sahip çıkabilirmi ...
__________________ Yorum Yapmak Olayları Sadece Kenardan İzleyenlerin Lüksüdür |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2007 Yer: Delphi World
|
@cemaliozan biraz olsun yüreğime su serptiniz kusura bakmayın bi telaşla konuyu bi anda açmıştım genelde yapılan tartışmalar hangi dil daha iyi hangisinden başlamalıyım gibi konulardı bu birazdaha farklı olduğu için daha önceden konunun açıldığını hiç düşünmedim doğrusu. codegear rad studio 2008 de unicode desteği ve bi çok yeni özellik geleceği yazıyordu ancak 2008 yılının 2.quarterı bitmek üzere olan haziran ayıda geldi bakalım yılın 3. ve 4. quarterı ne gösterecek umarım beklenen sürüm gelir ..... @civil microsoftun c++ ve C# gibi dilleri varken delpiye sahip çıkacağını hiç sanmıyorum. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Kodlarım, Canlarım... Üyelik Tarihi: 05/2005 Yer: » Delphi Bölümü «
|
Microsoft, Vista üzerinde Delphi 7 için destek bile vermeye başlamış... Vista'nın 2008 yılında desteklediği yazılımların listesine http://support.microsoft.com/kb/947562 adresinden bakabilirsiniz...
__________________ Haberbox | Tek Sevgi | Genel Seçimler | Magice Book | Yerel Seçimler Yaşamaya Değer Bir Hayattan, Sevmeye Değer Bir Aşktan, Dostluğa Değer Bir Arkadaşlıktan Asla Vazgeçmeyin... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |