![]() | |
| | #1 (permalink) |
| anarchia Üyelik Tarihi: 10/2004
|
selamlar, linux server (fedora) 'e ikinci bi disk taktık, bu diski web erişimine nasıl açabileceğimi öğrenmek istiyorum araştırdım ama bi sonuca ualşamadım. bu konu hakkında bilgiye sahip olan varsa yardımı olabilir mi... sadece sitenin imajlarını taşıyacağım 2. diske ve o imajları oradan çekeceğim...
__________________ #include <anarchy.h> |
| | |
| | #2 (permalink) |
| anarchia Üyelik Tarihi: 10/2004
|
gerçi aşağıdaki gibi bi makale buldum.. yarın denerim artık.. http://forum.whmdestek.com/site-serv...mak-mount.html
__________________ #include <anarchy.h> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Windows Linux aynı anda kullanmak | webomer | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 17 | 07/03/2006 00:59 |
| iki linux dağıtımını aynı anda kullanmak | anov | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 2 | 11/11/2004 11:54 |
| Arkdaşlar linux kullanmak ve istiyorum | Black_Boyss | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 20 | 21/07/2003 11:25 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |