![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
|
acil arkadaşlar, kerio firewall kurup yapılandırdığım server 2003 ü dışarı acamıyorum dışardan rdp,ıss yayını yapıyordum. kerio wınroute firewall adlı güvenlik duvarı kurduktan sonra portları kesti.Portları acamıyorum. portları acmış olmama rağmen yine de kerio güvenlik duvarı bağlantıyı kesiyor... Güvenlik duvarını devreden cıkarınca sorun cözülüyor ama devreye girince sorun yine başlıyor... yardımmmm..... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Kerio Winroute Firewallda Bağlantı Problemi | PaSsiOn | Ağ / Güvenlik | 10 | 22/04/2007 16:02 |
| kerio mail server ve cdonts | ugtuze | Windows | 0 | 11/01/2007 14:34 |
| Kerio Winroute Firewall | Gurhan | Ağ / Güvenlik | 7 | 19/07/2006 23:25 |
| firewall | guess | Ağ / Güvenlik | 12 | 26/06/2006 13:14 |
| Firewall arkasindan firewall kurallarini bulma. | gumush | Ağ / Güvenlik | 3 | 22/06/2004 09:45 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |