![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
| Arkadaşlar ben Netbeans 6.1'de jsf ile bir uygulama geliştirecektim(daha doğrusu ödev) fakat şöyle bir sorun var: Açtığım projede Visual Web Jsf Page yaratıyorum. sayfaya örneğin label koyuyorum ve basıldığında yazısını değiştirmesi için buton koyuyorum. Fakat koddan label1'i görmüyor. Yani label1.setText("...") gibi bir komut çalışmıyor. Birde bu sadece label değil bütün komponentler için geçerli. Yardımcı olursanız sevinirim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 12/2007
|
Doğru event'ı kullandığınıza emin misiniz ? Mesela bu işlem için action eventını kullanmak gerekiyor. Buna behavior deniyor... Kaynak : http://www.netbeans.org/kb/60/web/helloweb.html |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Firefoxta sorun yok ama ajax ie'de sorun veriyor ! | winpeace | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 13/10/2007 12:55 |
| acil : hostta sorun(localhostta sorun yoktu) | yediyildizo | PHP | 8 | 20/01/2007 15:59 |
| Sorun.. | CYReX | ASP | 4 | 21/05/2005 21:57 |
| bir sorun var | mesutemir | Photoshop / Corel / PSP | 3 | 01/11/2004 22:48 |
| Lap Top sorun : ( | BeRkOvi | Donanım | 3 | 08/08/2004 01:40 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |