![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008 Yer: İstanbul
|
Selam arkadaşlar lazım olur diye kendi yaptığım hesap makinasını sizlere sunmak istedim Visaul studio 2005 ile hazırladım... İnceleye bilirsiniz... İyi yada kötü yorumlarınızı yazarsanız sewinirim Eksiklerimide belirtin lütfen ![]() Buradan indirebilirisiniz... rar şifresi ===>> by_edii Programdan görünüm |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Bilimsel bir hesap makinesi yapabilirsin örneğin hatta şöyle yap casio fx5500 öneririm ben bir tane bul kullanma kılavuzunu incele içerisindeki menülerde bir çok şey var istatiksel hesaplar denklme takımlarının çözümü makinenin aynısını hatta daha gelişmişini masaüstü bir program olarak yazmaya çalış pratik değeri fazla olmayacaktır ama amaç eğitim ...
__________________ Yorum Yapmak Olayları Sadece Kenardan İzleyenlerin Lüksüdür |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| VBA 6.3 Hesap Makinası Yapımında Hata-Yardım | ygmroz | Visual Basic | 5 | 18/05/2008 17:46 |
| proxy makinası kurmak | cankaya07 | Windows | 2 | 17/05/2008 05:11 |
| Digital Fotoğraf Makinası | nickneyime | Donanım | 0 | 24/04/2007 18:21 |
| dijital fotoğraf makinası | san | Donanım | 0 | 10/10/2004 16:38 |
| Hesap Makinası Kullanmayı bilen var mı ? | hmustak | Hayata Dair | 13 | 15/04/2004 13:43 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |