![]() | |
| | #1 (permalink) |
| self.life.start() Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: /home/Raiden
|
php yi iyi bilirim ama ne zamandır python öğrenmek istiyordum. aslında hala başlangıç seviseyinde birisiyim. python u tercih etme nedenim ise bana kullanımı daha kolay geldi o yüzden. az önce bir müşterim aradı ve maillerini okyamadığını söyledi. bende ssh dan kontrol ettiğimde 20 bin adet mail olduğunu gördüm. 2 senelik !. hemen rm -rf * komutunu verdim tabi ama too long gibi bir uyarı ile karşılaştım. bende madem sen too long diyorsun bende pythonumla bunu yaparım dedim ve oturdum bir betik yazdım. bu betik belirttiğiniz dizindeki dosyaları siliyor. PHP Kodu: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| self.life.start() Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: /home/Raiden
| http://www.python.quotaless.com/ burası var güzel bahsediyor
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| arama modülüne sayfalama kodu ekleme | bileco | PHP | 2 | 15/05/2008 00:26 |
| aspnette haber modülüne yazı eklerken ' karakteri kullanımda hata | NorthWales | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 11 | 25/04/2008 01:06 |
| ftp örnek kod | lombaks | C / C++ | 1 | 30/11/2005 23:30 |
| flash/örnek | lyn | Site Yorum | 0 | 27/05/2004 01:28 |
| Örnek Engine | Ziyaretci | Genel Programlama | 3 | 11/05/2004 17:28 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |