![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2008
|
Arkadaşlar ben vb.net de yazıyorum. Java hiç bilmiyorum bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim sorum şu aspx ile hazırladığım sayfamda ilgili textbox adresleri var. Ama başka bir siteden sorgulama yapıp bilgileri kendi textboxa getirtmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz aşağıda bilgileri getirteceğim adres ve kodları var . Saygılarımla sorgulama yapacağım adres : https://esube.iski.gov.tr/pls/int2/I...vele_bilgileri sayfa kodlarını kopy pas yapayım dedim ama çok yardımcı olacak arkadaşlar sayfa kodlarından bakabilirler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| .aspx | hotking | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 8 | 20/03/2008 15:05 |
| aspx.cs'daki Page_Load'da Tanımlı Nesneyi aspx sayfasında Kullanma | daralx | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 5 | 25/02/2008 19:04 |
| Aspx sayfam çalısıyor içindeki aspx kodları çalışmıyor :( Yardim.. | asdasd | ASP | 1 | 14/04/2006 15:19 |
| aspx | chapell | ASP | 1 | 12/03/2006 00:47 |
| aspx ve dll leri | rhnkyr | ASP | 1 | 28/01/2006 22:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |