![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
|
Dim veritabani As Database Dim kisiler As Recordset Set veritabani = OpenDatabase("c:\vet-data\vtdata.mdb") Set kisiler = veritabani.OpenRecordset("select * from insanlar") kisiler.Index = PrimaryKey kisiler.Seek "=", 5 MsgBox kisiler!adi kisiler.Close veritabani.Close tablodan 5 nolu kisiyi seek ile bulmak istiyorum ama kisiler.Index = PrimaryKey kısmına ne yazsam hata veriyor. do ile bir döngü kurup kaydı bulmak mümkün fakat ben seek komutunu anlamak istiyorum. index konusunda sorun yaşıyorum. projede referans olarak dao 3.51 var şunuda denedim gene beceremedim ; sql="select * from insanlar where kisi_no=5" Set kisiler = veritabani.OpenRecordset(sql) hatam verde? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Veri tabanında toplama | Pco | PHP | 11 | 02/11/2007 00:15 |
| Access veri tabanında alan biçimleri | onlinefizik | ASP | 17 | 02/09/2007 09:04 |
| C# ta veri tabanında arama yapamıyorum | srvsKuZGuN | C# | 2 | 04/12/2006 01:57 |
| "Veri Tabanında Arama" hata !! | grinchgrek | PHP | 2 | 06/03/2006 18:55 |
| Veri tabanında sorgulama hatası | writeLine | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 2 | 12/09/2005 13:29 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |