![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
|
Çalıştığım firma bir süredir PHP&MySQL + Ajax konularında bilgili ve daha önce kurumsal web projelerinde görev almış çalışma arkadaşları arıyor. Bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa bana hakkibaykara [at] gmail.com email adresinden ulaşabilirler. Kısa bir özgeçmiş de gönderebilirlerse çok memnun olurum. Ben de patrona iletirim. Proje bir CRM projesi olup uzun zamandır geliştirilmekte. Kariyer hedefi olan arkadaşlarımız için güzel bir fırsat diye düşünüyorum. Ben yaklaşık 1,5 senedir çalışıyorum. Özel olarak email atarsanız cep telefonumu da veririm. detayları aktarabilirim. sevgiler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| include ve saz arkadaşları | 842549 | PHP | 4 | 21/02/2008 17:40 |
| Proje bazlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. | barisimmm | Duyurular & İlanlar | 0 | 15/08/2006 00:07 |
| Web Tasarım firması için çalışma arkadaşları aranıyor! | selch | Duyurular & İlanlar | 0 | 20/06/2006 10:27 |
| Çalışma Arkadaşları Arıyoruz | böcük | Duyurular & İlanlar | 0 | 28/06/2005 00:36 |
| Richard Stallman ve saz arkadaşları | Sahin | Hayata Dair | 34 | 18/03/2004 20:32 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |