![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
|
Arkadaşlar Ben kafe işletmecisiyim kafemde Linux Open SUSE Samba File Server Kullanıyorum. File Serveri Oyunlar için kullanıyorum ve sizden yardım almak istiyorum. Şimdi ben oyunlar klasörünü paylaşıma açtım ve 44 oyundan 39 tanesini çalıştırdım ve geri kalan oyunlar yazılım izni istiyorlar 2 tanesi .exe ye geri kalanıysa klasöre yazılım izni vermemi istiyor bunu nasıl yaparım? Chmod olarak dedim ama kabul etmedi. Yardımlarınız İçin Tşkler.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 05/2008
| this article help me a lot, I am very aprreciated for it. thank you very much. __________________________________________________ __________________________________ Nicole Kidman Monica Bellucci Britney Spears Avril Lavigne Paris Hilton |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| #1016 - Can't open file: 'tablo_adi.ibd' (errno: 1) | hakangur | Veritabanları & SQL | 0 | 16/01/2007 17:05 |
| Samba File Server | webomer | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 16/01/2007 12:59 |
| failed to open stream: File name too long | turker | PHP | 17 | 13/11/2006 03:10 |
| windows 2003 ads ve samba server | fgenc | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 7 | 30/07/2005 22:37 |
| Unable To Open The File | xXx | Photoshop / Corel / PSP | 3 | 12/03/2003 18:54 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |