![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008 Yer: İstanbul
|
Selam arkadaşlar... Bi hesap makinası yaptım... Bu hesap makinasında herşey çalışıyo Herşey yerli yerinde Ancak ben istiyorum ki klavyeden "ENTER" tuşuna bastığımda form üzerinde ki eşittir butonuna mause ile tıklanmış gibi olsun istiyorum Yani normalde yazdığım işlemin sonucu eşittir butonuna tıkladığımda çıkıyoo... Ben aynı zaman da enter tuşuna bastığım da da sonucu versin istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Kod değil sadece formun properties bölümünde acceptbutton özelliği var oraya = işlemini yapan button olarak seç yanılmıyorsam bu sayede form üzerinde iken enter tuşlanınca o düğmenin tuşları işletiliyor aynı şekilde cancel button da esc ye tıklanınca işletilecek button belirleniyor ...
__________________ Yorum Yapmak Olayları Sadece Kenardan İzleyenlerin Lüksüdür |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
|
Aynı konu şurada konuşuldu ve çözüldü : http://www.yazgelistir.com/Forumlar/...uID=1000016666 |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Ceviz Lordu Üyelik Tarihi: 12/2006 Yer: İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Kardeş yaptığın programın (yani form1'in) üzerine tıkla, ardından Properties'e gel (buton'u tıklama ama) properties'in üzerine geldiğinde orada AcceptButton diye bir yer göreceksin ona tıkla (none yazar) sonra da eşittiri verdiğin butonu o menü içerisine yerleştir. (zaten tıkladığınızda butonlar yer alır oradan eşittirin yer aldığı butonu seçmeniz yeterlidir.)
__________________ 43 61 6E 6E 75 72 DAŞKIRAN ![]() Özgürlük ve Türk yazılımlarına destek olmak için PARDUS!!! Bence foruma artık PiSi dilide eklenmeli xD |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ceviz Lordu Üyelik Tarihi: 12/2006 Yer: İstanbul (Avrupa Yakası)
|
Kardeş yaptığın programın (yani form1'in) üzerine tıkla, ardından Properties'e gel (buton'u tıklama ama) properties'in üzerine geldiğinde orada AcceptButton diye bir yer göreceksin ona tıkla (none yazar) sonra da eşittiri verdiğin butonu o menü içerisine yerleştir. (zaten tıkladığınızda butonlar yer alır oradan eşittirin yer aldığı butonu seçmeniz yeterlidir.)
__________________ 43 61 6E 6E 75 72 DAŞKIRAN ![]() Özgürlük ve Türk yazılımlarına destek olmak için PARDUS!!! Bence foruma artık PiSi dilide eklenmeli xD |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |