![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
arkadaşlar hepinize merhaba ; access yeni öğreniyorum ve ilk projemi oluştururken bir sorunla karşılaştım anamenuden butona tıklayıp alt formlara geçerken açılan formu yeni sayfada açıyor ve diğer forumlardada butonlar oluduğu için program birsürü sayfa açmış oluyor... benim sorum sizlere ben butona tıkladığım zaman açılan formu aynı sayfada açmasını istiyorum visual basic bilgim şimdilik yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden sonsuz teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Access MDE | agersoft | Genel Programlama | 0 | 02/11/2006 16:08 |
| Ms Access And Vba | esengul | Visual Basic | 3 | 04/08/2004 19:24 |
| MS Access 2002 dosyasini nasil MS Access 97 formatina donusturebilirim? | FiMya | Veritabanları & SQL | 1 | 05/05/2004 14:07 |
| access to vb | chiefeng | Visual Basic | 1 | 04/03/2004 19:02 |
| Ms Access | nesa | Genel Programlama | 7 | 22/09/2003 14:53 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |